Hlavná

Príslušenstvo

Šampóny Clear vita ABE - recenzia

Šampóny Clear vita ABE 7. septembra 2016

Odporúčam všetkým, aby to vyskúšali! Vlasy boli krátke, zlomené, tenké, moja tretia trubica, vlasy samotné nevedeli, na dotyk sa stali hrubými, lesklými a rástli ako skoky a hranice, teraz len k nim! Ďakujem za krásny šampón.

Šampóny Clear vita ABE 06.12.2015

Kúpil som si šampón Clear proti lupinám. Všetko bolo krásne. Peny dobre, vôňa je vynikajúca, nie sú žiadne lupiny. Ale o dva týždne neskôr sa moja hlava začala strašne svrbiť, prebieha už mesiac, hoci som ho už dlhšiu dobu nepoužíval. Myslel som si, že mi to nevyhovuje, navrhol svojej svokre, začala to isté po dvoch praniach, potom sa jej svokor sťažoval na svrbenie, ukázalo sa, že ho tiež použil. Len manžel používa a všetko je v poriadku s ním. Vyberte si. Ale svrbenie je hrozné.

Šampóny Jasné vita ABE 30. novembra 2015

Ahoj všetci. Môj kaderník mi poradil, aby som kúpil túto šamponovú značku, ako dobrý liek na lupiny. A naozaj sa mi páčil šampón. Vystrašený recenziami, ktoré hovorili o tom, ako sa nezmestil, alebo o tom, ako ráno bola na hlave vrstva lupín. V mojom prípade nič podobné.
Keď som si umyla hlavu radosťou, zistila som, že tento šampón musí byť aplikovaný 2,5 krát menší ako ten, ktorý som použil predtým. Na dlhé vlasy bola potrebná iba tretina dlane. Hlava bola trochu rozštiepená, ale kvôli krásnym vlasom a bez lupín je možné trochu trpieť.
Odporúčam všetkým, aby si tento šampón vyskúšali!

Šampóny Clear vita ABE 01.07.2015

Ahoj všetci, kúpila som si šampón, páčila sa mi vôňa a moje vlasy už nespalili, všetko bolo v poriadku, moja tvár začala horieť, ja som nemenil svoju myseľ (kvôli vode) bola moja hlavná možnosť, pocit pálenia sa zmenil, ale nevenovala som mu to pozornosť, dnes som si tento šampón kúpila znova, prišla som domov a umyla si hlavu, moja tvár bola opäť horiaca, teraz bolo odhalené všetko tajomstvo! všetko rovnaké šampón nesedí! ľudia používajú opatrne, mimochodom nie som alergik! všetky zdravie!

Šampóny Jasné vita ABE 08.06.2015

Dobrý deň všetkým. Môj príbeh je krátky, ale dôležitý.
Moja mama začala mať problémy s lupinami. Videl som reklamu, rozhodol som sa kúpiť tento lacný šampón. Počas tohto procesu, už v sprche, cítila, že si zviera pokožku hlavy a tvár. Vyšla zo sprchy. Jeho tvár bola celá červená, krk, ramená, pokožka hlavy. Musel som piť suprastín. Hodina odišla. Všeobecne platí, že tento šampón je docela nebezpečné, pretože moja matka nie je alergická.
Teta mala podobnú situáciu, ale neexistoval suprastín. Hlava svrbí dva dni podľa jej príbehov.
Mám všetko.

Šampón Clear vita ABE 23. marca 2015

Kúpil CLEAR pre vypadávanie vlasov. Som na 6. tehotenstve a pred pár týždňami sa moja koža začala vysušovať. Predtým som vždy používal detský šampón Jonsons Baby a neboli žiadne problémy, ale chvíľu mi trvalo, než som odstránil tento svetlý lup. Nasledujúci deň som bol v šoku (spočiatku som si myslel, že som umyl šampón zle, ale potom, čo som sa pozrel, bol som vystrašený - celá moja hlava bola pokrytá lupinami, akoby sa pri nejakej dermo-chorobe mali vlasové korene bielej mastnej plaku a tmy v mojej hlave Myslel som, že to naozaj nemôžem vyplaviť - po druhý raz to bolo ešte horšie a svrbivé, neviem, komu, ale bol som sklamaný výsledkom, pretože teraz mám naozaj silné lupiny, ktoré som nikdy nemal. Neviem, čo mám robiť (

Shampoo Clear vita ABE 14. januára 2015

Tiež kúpil, viedol k reklame. Mal som takmer žiadne lupiny, a po prvom použití, druhý deň ráno, všetky jej vlasy boli pokryté. Myslel som, že je to dosť dobré, ale po druhom použití sa to všetko opäť stalo. Jediné plus je, že vlasy nie sú zamotané a dokonale česané (mám to dlho), ale tu nie je všetko tak hladké - vo večerných hodinách sa vlasy stanú akoby olizované a špinavé. sklamaný

Šampóny Jasné vita ABE 25. novembra 2014

Snehové lupiny po aplikácii. Nikdy som nespracoval lupiny kozmetikou, len drogériami, ale kúpil som si tento šampón, keď som niekde čítal o ich výskume v oblasti liečby lupín a páčil sa mi ich vedecký prístup. Moje očakávania však neboli splnené, aj keď som bol šokovaný, pretože som nikdy nemal takú blizardu lupín na hlave. Snažil som sa odstrániť veľmi mierny peeling a dostal som obrovský problém s svrbením a len snehovými lupinami. Zdá sa, že všetko je veľmi individuálne a pretože príčiny lupín sú odlišné, potom sú prostriedky pre každého iné. Skončil som sa vracať do šamponu pre lekárne Sulsen.

Komentáre Recenzie užitočné? Áno 6 · Nie 0

Šampón Clear vita ABE 22. marca 2014

Kúpil šampón údajne z lupín, Clear bio-natrium s mätou, tea tree olej a ženšen. Po šamponovaní boli vlasy na druhý deň mastné. Potom mi vlasy začali nechať hlavu ešte horšie a moje vlasy boli veľmi jemné (používal som ich asi mesiac) a vôbec nebol žiadny problém. Teraz hľadám spôsob, ako obnoviť vlasy

PS: Zrejme nie je každý vhodný.

Komentáre Recenzie užitočné? Áno 14 · Nie 0

Šampóny Jasné vita ABE 18. novembra 2013

Keď som vyskúšal túto značku šampónu, bol som rád, že vôňa, vlasy nie sú zmätené. Ale po nejakom čase po 3 mesiacoch, vlasy začali vypadávať, keď sa umývali, držali ich za ruku a vlasy boli v rukách. Som v šoku, teraz potrebujem obnoviť vlasy a koľko viac vypadávanie vlasov bude pokračovať.

Komentáre Recenzie užitočné? Áno 18 · Nie 0

Šampóny Jasné vita ABE 17. novembra 2013

To je jeden z najlepších šampónov, ktoré som použil! Vlasy sa stali živými, lesklými a zdravo vyzerajúcimi! Aj svrbenie hlavy sa zastavilo)))) Som veľmi rád!))))

Komentáre Recenzie užitočné? Áno 39 · Nie 4

Šampóny Jasné vita ABE 24.října 2013

Chcem sa podeliť o svoju veľkú radosť. Som jedným z tých „šťastných“, ktorí sú alergickí na väčšinu chemických zložiek, ktoré sa pridávajú do šampónov a balzamov. Ako sa môžem unaviť, aby som si vtlačil žĺtok do hlavy alebo opláchol octom. Samozrejme, všetko to pomáha veľa, ale verte mi, keď väčšina šampónov nie sú k dispozícii pre vás, začnete ticho nenávidieť populárne recepty. A radosť je, že našla len veľký komplex pre starostlivosť o vlasy - Klear Phytotechnology. V tejto sérii je šampón a balzam a prišli ku mne! Ide o to, že v ňom je veľa prírodných zložiek a je málo chémie. Vlasy lesk, žiadne alergie! Vrelo odporúčam!

Klear Vitabe (číry vita abe) - či sa hromadný trhový šampón dokáže zbaviť lupín

Čisté výrobky („Clear“) sú príležitosťou na rýchle riešenie problému pokožky hlavy, posilnenie kučier a zachovanie ich krásy, sily, zdravia. Francúzska značka takmer 40 rokov kvalitné výrobky pre vlasy. Nemenej úspešne spoločnosť bojuje proti seborrhea. Šampón Klear Vitabe (Clear Vita Abe) vám umožní vyriešiť problém "snehu" vo vlasoch, bez ohľadu na typ pokožky hlavy, zabraňuje lupinám v budúcnosti. Výrobok určený na vlasy je schválený IACD (International Academy of Cosmetic Dermatology). Jeho účinnosť bola dokázaná užívateľmi - 90% účastníkov po použití šampónu proti lupinám ho odporučilo na boj proti snehovo bielym defektom vo vlasoch.

O vlastnostiach lieku

Lupiny môžu značne pokaziť vlasy, dať nedbanlivosť a neporiadok pre svojho majiteľa. Príznaky seborrhea tiež svrbenie integument, vlasy sa rýchlo stáva tuk alebo naopak, suchosť a krehkosť objaví. Hlavným dôvodom problému s hlavou vlasov sú narušenie mazových žliaz, abnormálna aktivita škodlivých baktérií, mikroorganizmov, húb.

Rad vlasových prípravkov Clear Vita Abe je komplexný prístup k boju proti tomuto symptómu.

Aký účinok očakávate od produktu:

  • zníženie aktivity a smrti huby, patogénnej flóry, ktorá vyvolala rozvoj seborrhea, seboroickej dermatitídy a iných ochorení;
  • vizuálne zníženie počtu šupín lupín vo vlasoch;
  • úľava od svrbenia a nepohodlia;
  • znížená produkcia mazu;
  • naplnenie oslabených buniek pokožky hlavy a vlasových folikulov živinami, vitamínmi;
  • normalizácia rovnováhy vody a tuku pokožky hlavy, zníženie straty transepidermálnej vlhkosti;
  • posilnenie a obnovenie prirodzeného lesku, pevnosť vlasov;
  • Unikátne zloženie výrobku môže zabrániť lupinám v budúcnosti

Lekári odporúčajú neodkladať lupiny a okamžite ich liečiť, s výskytom prvých alarmujúcich príznakov. Liečivý šampón Clear Vita Abe zvládne úlohu. Pozitívne zmeny si môžete všimnúť po niekoľkých použitiach nástroja. Konečné výsledky liečby môžete vyhodnotiť na fotografii pred a po.

Pred a po obrázkoch

Séria pravítko

Odborníci spoločnosti s porozumením oslovili riešenie lupín vo vlasoch a rozdelili celú líniu na výrobky pre mužov a ženy.

Ženský šampón Číra proti lupinám má niekoľko odrôd:

  • "Ochrana proti vypadávaniu vlasov" - súčasne pôsobí v niekoľkých smeroch: znižuje lupiny a zastavuje vypadávanie vlasov až o 98%. Formula znamená zameranie na posilnenie vlasových folikulov, čím zabezpečuje plnú ochranu povrchu hlavy pred agresivitou vonkajších faktorov. Odporúčané dermatológmi pre oslabené kučery. K dispozícii v 400 a 200 ml.
  • Prípravok obsahuje „reštaurovanie poškodených a farbených vlasov“ - vitamín E a minerály. Liek poskytuje intenzívnu výživu epidermy hlavy, zvyšuje ochranu pred agresívnymi vonkajšími vplyvmi, posilňuje a obnovuje oslabené zámky po celej dĺžke. Môže sa používať každý deň.
  • "Intenzívne zvlhčovanie" - uľaví od snehobielych problémov a normalizuje vodnú rovnováhu pokožky hlavy. V kompozícii nájdete kaktusový extrakt, naplní bunky epidermy nutričnými zložkami a zmierni svrbenie a podráždenosť tela od seborrhea. Dobre penivé, ľahko umývateľné a zaručujú vysoké výsledky pri riešení problémov s vlasmi. Ideálne pre suché vlasy.
  • „Maximálna hlasitosť“ - odporúča sa pre tenké zoslabené kučery. Okrem 100% likvidácie lupín, výrobca sľubuje zvýšenie bazálneho objemu, aby vlasy ešte krásnejšie a bujnejšie. Obmedzenia frekvencie umývania hlavy týmto nástrojom nie je možné používať každý deň.
  • Výživný šampón Clear Vita ABE ženy Phytotechnology, okrem inovatívnej technológie Nutrium 10, je prípravok obohatený o výťažky zo sibírskych bylín, cédrového oleja. Medzi výhody lieku patrí garantovaná eliminácia lupín a svrbenia, intenzívna výživa a posilnenie oslabených kučier. A tiež predĺžený účinok. Môžete použiť každý deň, bez ohľadu na typ vlasov a vlasovej pokožky.
  • „Čerstvosť ľadu s mentolom“ - odporúčané pre normálny typ vlasov. Obsahuje extrakt chladiacej mäty. Unikátny vzorec lieku vám umožní urýchliť vyliečenie seborrhea, vrátiť vlasy lesk a pružnosť. Bezpečné použitie, aj keď sa používa denne.
  • "Základná starostlivosť" - dlhý čas odstraňuje problém lupín, vďaka výživovému komplexu vitamínov a minerálov. Vhodné pre každého, bez ohľadu na typ vlasov. Hlboko čistí nátery proti lupinám, má deštruktívny účinok na baktérie a huby a tiež aktivuje prirodzenú ochranu pokožky pred vonkajšími agresívnymi faktormi.

Silným a sebavedomým mužom ponúka spoločnosť samostatný produktový rad Clear, ktorý účinne bojuje proti lupinám. Zahŕňa:

  • Šampón Clear Vita ABE muži Phytotechnology - unikátny prípravok je doplnený o užitočné, výživné výťažky z rastlín a cédrového oleja. V komplexe poskytujú 100% riešenie problému mužských lupín. Účinok sa teší na dlhú dobu.
  • "Posilnenie" - bude vlasy silné a silné, zníži stratu na 98%. Odporúča sa pravidelne používať každý deň na dosiahnutie väčšieho účinku.
  • Šampón pre mužov Clear Vita ABE Men Dokonalá kontrola proti lupinám. Rýchlo zvláda snehobiely problém vo vlasoch, zlepšuje odolnosť buniek pokožky hlavy, zvyšuje ich ochranu pred vonkajšími agresívnymi faktormi. Nástroj sa stará o vlasy a jemne, ale hlboko čistí obal z nahromadených lupín.
  • "Activesport" produkt vytvorený pre aktívnych mužov, súčasne kombinuje balzam a výživný šampón. Unikátna receptúra ​​pomáha eliminovať svrbenie a nepríjemné pocity, kvalitatívne odstraňuje lupiny a zabraňuje jej prítomnosti v budúcnosti.
  • "Ľadová sviežosť s mentolom" - okrem boja proti lupinám, osviežuje, tonizuje pokožku a vlasy. Odporúča sa pre mužov s normálnym a tučným typom vlasov. V kompozícii je prítomný extrakt z mäty.

Varovanie! Výber šampónu je dôležitým bodom pre rýchlu a vysoko kvalitnú regeneráciu. Ak je výrobok vybraný nesprávne, príznaky sa môžu zhoršiť.

Zloženie a prínosy

Hlavnou výhodou produktov Clear je kvalita a jedinečný, vysoko výkonný vzorec. Tvorcovia fondov pozorne sledujú preferencie zákazníkov. Vyvíjajú a zavádzajú nové technológie, ktoré minimalizujú nepríjemné symptómy a eliminujú príčinu ochorenia priamo.

Dôkazom toho je inovatívny komplex minerálov a vitamínov Nutrium 10, ktorý poskytuje intenzívnu výživu do troch vrstiev pokožky hlavy. Jej hlavným cieľom je posilnenie mechanizmu ochrany krytov pred negatívnymi vplyvmi vonkajších faktorov, prevencia rozmnožovania patogénnych mikroorganizmov.

Stojí za zmienku, že produkty spoločnosti získali vysoké hodnotenie od dermatológov sveta.

Kompozície mužských a ženských šampónov sú trochu odlišné v dôsledku skutočnosti, že u mužov je väčšia pravdepodobnosť vzniku seborrhea. Vyživujúci šampón Clear Vita Abe Men (muž) obsahuje 2 účinné látky: pyritión zinočnatý s liekom climbazol a len jednu ženskú látku (pyritión zinočnatý). Obidve zložky majú antiseptické, antimikrobiálne a protizápalové vlastnosti. Vysušujú kryty a prispievajú k smrti húb spôsobujúcich choroby.

V rámci navrhovaných produktov nájdete aj:

  • Mentol (mentol), ktorý sa získava z prírodného oleja;
  • Lyzín HCI - antivírusová zložka, urýchľuje regeneráciu poškodených tkanív;
  • Olej z jadier Helianthus annuus je olejový extrakt, ktorý sa získava zo slnečnicových semien. Okrem terapeutického účinku vytvára na povrchu tenký ochranný film;
  • Guar Hydroxypropyltrimoniumchlorid je syntetická antistatická prísada;
  • Tokoferyl acetát (vitamín E) - posilňuje kučery, zabraňuje vzniku sucha, zvyšuje ich ochranu pred UV žiarením;
  • Panthenol (pantenol alebo vitamín B5) - zmierňuje zápal a podráždenie tela, zlepšuje imunitu buniek;
  • Pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6) - urýchľuje proces regenerácie poškodených vlákien pokožky hlavy;
  • Sodor askorbyl fosfát (vitamín C) - má vysoké antioxidačné vlastnosti, chráni pokožku hlavy pred škodlivými účinkami voľných radikálov.

Okrem týchto zložiek kompozícia obsahuje syntetické aditíva prijateľné v kozmetike, ktoré zabraňujú rozkladu látky, sú zodpovedné za viskozitu a kyslosť produktu. Ide o rôzne emulgátory, aromatické prísady atď.

kontraindikácie

Čisté šampóny Vita Abe sa neodporúčajú pre detskú pokožku. Obsahuje silné a syntetické zložky, ktoré nepriaznivo ovplyvnia stav dieťaťa.

Opustiť využívanie finančných prostriedkov, aby boli zákazníci s individuálnou neznášanlivosťou voči zložkám lieku. Zanedbanie tejto kontraindikácie len zhorší problém, pridá lupiny alergické vyrážky, podráždenie a rad nepríjemných následkov.

Otvorené rany, odreniny, vredy na hlave sa tiež môžu stať prekážkou pri používaní výrobku. Ako sa v tomto prípade vysporiadať s problémom, konzultujte s dermatológom alebo trichológom. Predpíše lokálnu masť.

Použitie šampónu počas tehotenstva a dojčenia je bodovým bodom. Výrobca neobmedzuje používanie výrobkov, ale pre väčšiu istotu a pokoj v duši by sa ženy mali poradiť so svojím lekárom. Zmeny hormonálnych hladín môžu ovplyvniť účinnosť nástroja a konečný výsledok.

Je to dôležité! Ak si všimnete, že lupiny nezmiznú pri umývaní hlavy šampónom Clear Vitabe, naopak sa stáva ešte viac, alebo svrbenie zintenzívňuje, okamžite prípravok odmietne.

Náklady na

Cenová politika výrobcu je pre väčšinu zákazníkov celkom prijateľná. Pre väčšie pohodlie sa šampón naleje do veľkých fliaš (400 ml) a média (200 ml). Náklady na veľký balík sa pohybuje medzi 250 - 350 rubľov. Náklady na menšie balenie nie je príliš odlišné, nákup bude stáť 150-250 rubľov.

Môžete si kúpiť nástroj v supermarkete a lekárne bez lekárskeho predpisu, na pomoc bude na oficiálnych stránkach spoločnosti alebo online nakupovanie.

Výhody a nevýhody

Medzi výhody šampónov Clear vyniká:

  • účinnosť prípravku v boji proti nudným lupinám vďaka inovatívnym a výživovým doplnkom;
  • väčšina výrobkov je univerzálna, neobmedzujú typ vlasov a poťahov pacienta;
  • zriedkavo spôsobuje alergie;
  • v kompozícii sú zvlhčujúce zložky, ktoré zabraňujú prejavu suchosti obalu ako vedľajšieho účinku;
  • všetky produkty sú schválené Medzinárodnou akadémiou kozmetiky;
  • šampóny sú rozdelené na mužov a ženy, ich kompozície sú vybrané s prihliadnutím na zvláštnosti štruktúry kože u žien a mužov;
  • vhodné na každodenné použitie;
  • široká škála produktov v závislosti od požadovaného dodatočného účinku (napríklad intenzívna hydratácia, výživa, spevnenie alebo tónovanie);
  • minimálne kontraindikácie;
  • primeranú cenu;
  • Produkt si môžete kúpiť v špecializovanom kozmetickom obchode, lekárne a dokonca aj v supermarkete;
  • výrobok voní dobre a dobre pení.

Existujú produkty a nevýhody:

  • bude neúčinný pri liečbe komplexných ochorení;
  • Existujú syntetické aditíva, z ktorých niektoré v rozpore s dávkou môžu spôsobiť zdravotné problémy;
  • pri dlhodobom používaní môže byť návykové telo.

Návod na použitie šampón

Budeme diskutovať o niekoľkých vlastnostiach použitia tohto nástroja na zabezpečenie maximálnej účinnosti liečby:

  1. Na opravu problému s vlasmi môže byť len pravidelné používanie šampónu.
  2. Na zvlhčené krúžky sa aplikujú prostriedky.
  3. Uistite sa, že masáž pokožky hlavy, ako by trením produktu po dobu 1-2 minút.
  4. Vyberte si produkt s prihliadnutím na individuálne charakteristiky používateľa (typ pokožky hlavy a vlasov, pohlavie).
  5. Dodržiavajte odporúčania výrobcu, neporušujte návod na použitie.
  6. Pred liečbou sa odporúča vyšetrenie špecialistom, aby sa zistila príčina vzniku ochorenia.
  7. Nie je nutné aplikovať balzam po šampónovaní šampónom Clear Vitabe. Výživové a zvláčňujúce zložky už boli pridané do produktu. Ak sa rozhodnete použiť masku, uistite sa, že to bola rovnaká značka. V tomto prípade získajte väčší efekt.
  8. Vezmite si prestávky alebo ich nahradiť iným medzi kurzami užívania lupín, aby ste sa vyhli závislosti. Neskôr sa môžete vrátiť na svoj obľúbený nástroj.
  9. Počas liečby sa neodporúča používať sušič na vlasy, kulmy a žehličky na sušenie alebo úpravu vlasov.

Postup podávania žiadostí:

  1. Navlhčite si vlasy vodou.
  2. Trochu čistého šampónu Vitabe votrite do dlaní a potom 1-2 minúty vmasírujte do pokožky hlavy.
  3. Výslednú penu rozotrite po celej dĺžke kučier.
  4. Po 2–3 minútach expozície na vlasoch dôkladne umyte zvyšky výrobku teplou alebo studenou vodou.
  5. V prípade potreby opláchnite odvarom byliniek, naneste masku alebo balzam.

Je to dôležité! Počas procedúry nepoužívajte horúcu vodu, len teplú vodu alebo bylinný odvar. Pre mastné vlasy je povolené opláchnutie studenou tekutinou.

Napriek tomu, že výrobca nezakazuje používanie náradia každý deň, odborníci na vlasy odporúčajú nasledovné frekvencie postupov:

  • majitelia suchého typu vlasov by mali byť obmedzení na 2-3 hlavy za týždeň. Je dôležité používať šampón pre suché vlasy s hydratačným účinkom;
  • Ak trpíte vysokým obsahom tuku, proces umývania sa vykonáva častejšie, väčšinou každý druhý deň.

Dĺžka liečby závisí od stupňa ochorenia, ale v priemere stačí jeden mesiac. Jasný vyživujúci šampón na dlhodobé uvoľnenie lupín, ak ho použijete raz týždenne ako preventívne opatrenie.

Účinok použitia

Spätná väzba od zákazníkov, ktorí použili produkty Klear Vitabe v boji proti nepríjemnému kozmetickému defektu, väčšinou pozitívnemu. Mnohí chvália rýchle zotavenie, bez vonkajšej suchosti, krehké vlasy, ktoré sú často prítomné pri použití výrobkov tohto druhu.

Navyše kučery vyzerajú zdravo, sú hodvábne a elastické, hrajú s prirodzeným leskom. Prekvapujúci užívatelia a nízko nákladové fondy spolu s vysokou účinnosťou.

Po týždni pravidelného používania výrobku sa prejavuje výrazný výsledok.

Zvážte, že primárnou úlohou pri liečbe seborrhea - je určiť príčinu jeho výskytu. Ak sa jedná o menšie poruchy v mazových žľazách, vyvolané zlou starostlivosťou, zlou výživou, činnosťou patogénnych mikroorganizmov, húb, potom smelo pokračujte v liečbe šampónom Clear Vitabe a vychutnajte si rýchle zotavenie!

Klear Vitabe šampón proti lupinám

Clea Vitabe je známa rada prípravkov na starostlivosť o vlasy. Tieto nástroje sú široko zastúpené v obchodoch, šampóny sú v predaji pre ženy aj mužov. Názory zákazníkov boli rozdelené do dvoch táborov: niektorí ľudia zistili spásu z lupín v šampónoch Clear Vitabe, iní naopak zaznamenali zhoršenie vlasov a vlasovej pokožky po použití tejto značky šampónov. Skúsme pochopiť účinnosť Clear Vita Abe.

Problémy s lupinami: Príčiny

Lupiny sú jedným z najčastejších problémov, prinášajúc okrem nepríjemného vzhľadu aj nepríjemné pocity, ktoré sa objavujú v dôsledku suchosti pokožky hlavy, alebo naopak, jej nadmerný tuk a opakované svrbenie.

Jednou z hlavných príčin lupín je porušenie pokožky hlavy. Môže to byť výsledok:

  • Stres, ľudské ochorenie.
  • Zlá výživa a nedostatok vitamínov.
  • Intenzívne vystavenie UV žiareniu alebo podchladeniu.
  • Kontakt s baktériami Malassezii.
  • Použitie mnohých rôznych kozmetických prípravkov, ktoré bránia voľnému obehu kyslíka.
  • Chemické farbenie a opätovné sušenie vlasov fénom.
  • Znečistenie životného prostredia.

Problémy s vlasmi vyskytujúcimi sa u mužov a žien sú odlišné: Muži sa viac zaujímajú o neustále mastný stav pokožky hlavy a stratu vlasov. U žien je častejšia nadmerná suchosť kože a výskyt svrbenia, po ktorom nasledujú lupiny. S týmito negatívnymi dôsledkami, vychádzajúc z reklamy poskytovanej spoločnosťou, tento šampón Clear Vita Abe účinne bojuje.

Rozhodnutie "Vita Abe" t

Odborníci zo spoločnosti po vykonaní testov sa domnievajú, že riešenie len problému súvisiaceho s plesňou, ktorá spôsobuje lupiny, nestačí, je tiež potrebné udržiavať pokožku hlavy v zdravom stave. Šampón "Clear" sa stal komplexným riešením problémov. on:

  • Ničí hubu.
  • Udržiava pokožku hlavy v zdravom stave, vyživuje a obnovuje ju.
  • Zabraňuje lupinám pri opätovnom infikovaní Malasseziou.
  • Znižuje stratu transepidermálnej vlhkosti a zároveň ju udržiava na trvalo normálnej úrovni.
  • Znižuje intenzitu mazových žliaz.

Vďaka aktívnym výživným a zvlhčujúcim zložkám urýchľuje šampón Clear dandruches tvorbu proteínov, ktoré obnovujú bunky, čím sa predchádza odlupovaniu epidermy a vzniku bielych šupín. V pánskej sérii sa osobitná pozornosť venuje eliminácii nadmerne mastného filmu a do ženského komplexu sa zavádzajú ďalšie hydratačné a upokojujúce zložky.

"Clear Vita Abe" šampón. Hlavné zloženie

Dôležitou a účinnou inováciou, ktorú dostali výrobcovia šampónu Clear Vita Abe, je prítomnosť komplexu Nutrium 10, ktorý obsahuje 10 rôznych druhov vitamínov a minerálnych doplnkov, ktoré vyživujú vlasy a majú liečivé účinky. Okrem liečebného komplexu existuje množstvo pomocných zložiek.

Napriek tomu, že na predaj je k dispozícii široká škála výrobkov, zloženie má podobnú štruktúru, s rozdielom v jednotlivých prvkoch. Bezpečné a terapeutické prvky zahrnuté v šampóne Clear:

  • Sodík Laureth Sulfát je účinný odmasťovací prostriedok, ktorý môže viesť k strate vlhkosti.
  • Demeticonol je bezpečný liek, ktorý uľahčuje česanie a posilňuje štruktúru.
  • Dimetikón je zložka, ktorá má za následok lepšie a rovnomerné rozloženie látky po povrchu.
  • Laureth-23 - poskytuje lepšie čistenie škodlivých nečistôt uložených na vlasoch.
  • Karbomér je bezpečný prášok zahusťovadla. Mentol je kozmetická prísada odvodená z prírodného oleja.
  • Glycerín je neškodné zmäkčovadlo, užitočné v správnych dávkach av prípade predávkovania môže spôsobiť zvýšenú suchosť.
  • Lyzín HCI - prísada, ktorá zabraňuje rozkladu látky, je antivírusovým liečivom, je súčasťou proteínov a stimuluje tkanivové opravy.
  • Olej zo semien Helianthus annuus - olej zo slnečnicových semien má liečivý účinok, vytvára film.
  • Guar Hydroxypropyltrimoniumchlorid je prípravok syntetického pôvodu, reguluje viskozitu, vykazuje antistatický účinok a umožňuje tvorbu filmu.
  • Polypropylén glykol je väzbová zložka.
  • Tokoferyl acetát je synteticky odvodený výživný vitamín E.
  • Pyridoxín hydrochlorid - antioxidant B6, zlepšuje regeneračnú funkciu pokožky.
  • Pantenol, iný názov vitamínu B5, má upokojujúcu a vyživujúcu funkciu.
  • Sodík askorbyl Fosfát - vitamín C, ochrana pred voľnými radikálmi.
  • Citrónový extrakt - robí vlasový lesk.
  • Metylizotiazolinón je štandardnou konzervačnou látkou v kozmetike.

Komponenty platné pre použitie v kozmetike

  • TEA Dodecylbenzén Sulfonát: detergent, emulgátor. Platí len v nízkych koncentráciách, pretože môže spôsobiť rakovinu.
  • Cocamidopropyl Betaín: z kokosového oleja, nevyhnutný na rozpad tukových buniek, alergén.
  • Pyrithion zinočnatý: aktívny antimikrobiálny, alergén.
  • Laureth-4 - z kokosového oleja, obsahuje detergenty, emulgátory, antistatické činidlá. Povolené v malých dávkach.
  • Poloxamer 407 je nebezpečný emulgátor.
  • Parfum - zložka, ktorá dodáva chuť, alergén.
  • Chlorid sodný je väzbovou zložkou, napríklad v malých dávkach.
  • Hydroxid sodný - reguluje kyslosť PH a je spojivom. Prípustné liečivo v malých dávkach vedie k podráždeniu slizníc.
  • Síran zinočnatý - má antiseptické a adstringentné vlastnosti. Nebezpečný liek na alergie, ovplyvňuje reprodukčný systém a srdce.
  • DMDM Hydantoín alebo formalín je antimikrobiálna látka.

Rad produktov "Clear"

Čistiaci šampón je k dispozícii v dvoch špecializovaných linkách, ktoré vám umožnia udržiavať zdravé vlasy mužov a žien. Rieši problémy súvisiace nielen s výskytom vlasov, ale aj s výskytom lupín:

  • Séria pre mužov zahŕňa 8 druhov výrobkov.
  • Dámska línia má 10 druhov šampónov.

Jasné odrody pre ženy:

  • "Váha tuku" je určená pre vlasy náchylné na tuk. Mastné vlasy sú ľahko rozpoznateľné lesklými prameňmi. Vločky lupín sú veľké, pripomínajúce žltkasté vločky. Tento šampón odstraňuje prebytočný tuk a dodáva vlasom čerstvé citrusy.
  • "Intenzívny hydratačný" pomáha starať sa o suché kučery. Extrakt kaktusu zvlhčuje pokožku hlavy. Suchá koža je náchylná na podráždenie, svrbenie. Vlasy krehké, rozdelené na koncoch. Externe pripomínajú slamu.
  • "Základná starostlivosť" pre všetky typy vlasov. Vhodné pre dievčatá, ktoré nemajú príliš problematickú pleť, na udržanie rovnováhy v intervaloch medzi použitím terapeutických látok.
  • "Pre poškodené vlasy" je potrebné pre suché vlasy, poškodené farbenie pigmentov, kliešte, žehličky. Tieto a ďalšie šampóny, keď sa používajú správne, pomáhajú trvalo odstrániť lupiny a zlepšujú vzhľad a stav prameňov.

Odrody pre mužov:

  • "Kontrola tuku" v olejovej seborrhea.
  • "Icy sviežosť" bojovať svrbenie.
  • "Hlboké čistenie" pomáha nielen účinne čistiť pokožku, ale aj chrániť ju pred hubami a baktériami.
  • "Energia sviežosti" pre ľahké a mäkké vlasy.

Každá z ponúkaných položiek slúži ako redukčné a antimikrobiálne činidlo s dobrými čistiacimi prostriedkami. Rozdiel vo formuláciách šampónov proti lupinám Clear Vita Abe tiež poskytuje riešenie ďalších problémov, ako sú:

  • Zvýšené mastné vlasy.
  • Krehkosť vlasov, strata.
  • Suchá pokožka hlavy.
  • Suché vlasy v dôsledku negatívneho vplyvu prírodných faktorov a chemického farbenia.
  • Rozpačité česanie a zamotanie prameňov.
  • Slabá a krehká štruktúra vlasov, špičková časť.
  • Zlý objem.

Aplikácia "Clear Vita Abe"

Na umývanie hlavy je lepšie používať teplú vodu, ale v žiadnom prípade nie je horúca. Príliš horúca voda je škodlivá pre mastnú pleť, môže vyvolať zvýšenú sekréciu mazu. Mastná hlava sa umyla v studenej vode. Šampón Klear Vitabe proti lupinám sa aplikuje na dlaň a mierne zahreje, trením prstami. Potom by sa mal nástroj aplikovať na hlavu a dobre sa masírovať. Výsledná pena je rozdelená na všetky pramene a potom dôkladne premytá tečúcou vodou. Toto je spôsob prania odporúčaný odborníkmi na starostlivosť o vlasy.

Hlavná vec pri umývaní je dôkladné očistenie pokožky, odstránenie prebytočného tuku, keratinizované šupiny. Ak korene nestačí na umývanie, vlasy sa rýchlo znečistia a lupiny nezmiznú. Šampón by sa mal držať na vlasoch 2-3 minúty a potom sa umyť. Tento čas postačuje na to, aby účinné látky pôsobili a ničili huby a baktérie.

Najčastejšie umývanie vyžaduje mastnú pokožku hlavy. Kvôli zvýšenej sekrécii mazu sa póry často upchávajú a rýchlejšie ako iné typy. Mŕtve bunky zostávajú na hlave a problém zhoršujú. Preto by mala byť tuková hlava umývaná každý druhý deň. Suché vlasy sa umyjú menej často - 2-3 krát týždenne. Šampón by mal obsahovať zvlhčujúce zložky. Suché kučery sú lepšie umyť špeciálne navrhnutým prostriedkom na suché vlasy, nie pre všetky typy vlasov. Pomôže obnoviť pokožku a nápravu slabých, krehkých vlasov.

Účinnosť "Clear Vita Abe"

Najlepšie výsledky dosiahnete, ak si vlasy riadne umyjete. Zvyčajne sú prvé výsledky viditeľné po týždni používania. Dobrý výsledok sa dosahuje pri pravidelnom používaní v priebehu mesiaca. Recenzie pozitívneho šampónu. Spotrebitelia poznamenali, že lupiny sa zmenšili alebo úplne zmizli.

Šampóny môžu byť použité na kožné problémy alebo na prevenciu lupín. Použitie šampónu proti lupinám Klia Vitabe nevyžaduje ďalšie použitie balzamu - a bez neho sa vlasy zmäkčujú, ľahšie sa rozčesávajú, lesk sa objavuje. Ak si však myslíte, že šampón nestačí, môžete použiť kondicionér. Ale najlepšie rovnakej značky rovnakého druhu. To znamená, že balzam alebo maska ​​by mali byť vhodné aj pre typ hlavy.

Recenzie šampónu "Clear Vita Abe"

Olga, Simferopol

Kúpil som si šampón Clear proti lupinám. Všetko bolo krásne. Peny dobre, vôňa je vynikajúca, nie sú žiadne lupiny. Ale o dva týždne neskôr sa moja hlava začala strašne svrbiť, prebieha už mesiac, hoci som ho už dlhšiu dobu nepoužíval. Myslel som si, že mi to nevyhovuje, navrhol svojej svokre, začala to isté po dvoch praniach, potom sa jej svokor sťažoval na svrbenie, ukázalo sa, že ho tiež použil. Len manžel používa a všetko je v poriadku s ním. Vyberte si. Ale svrbenie je hrozné.

Luka, Stavropol

Ahoj všetci. Môj kaderník mi poradil, aby som kúpil túto šamponovú značku, ako dobrý liek na lupiny. A naozaj sa mi páčil šampón. Vystrašený recenziami, ktoré hovorili o tom, ako sa nezmestil, alebo o tom, ako ráno bola na hlave vrstva lupín. V mojom prípade nič podobné.
Keď som si umyla hlavu radosťou, zistila som, že tento šampón musí byť aplikovaný 2,5 krát menší ako ten, ktorý som použil predtým. Na dlhé vlasy bola potrebná iba tretina dlane. Hlava bola trochu rozštiepená, ale kvôli krásnym vlasom a bez lupín je možné trochu trpieť. Odporúčam všetkým, aby si tento šampón vyskúšali!

Nádej, Syktyvkar

Ahoj všetci, kúpil som to znamená šampón, páčila sa mi vôňa, a moje vlasy sa zdali byť už nie tuk, v poriadku, moja tvár začala horieť, len som nemenil svoju myseľ (kvôli vode) bola moja hlavná možnosť, pocit pálenia zmenil šampón, ale nevenovala som mu to pozornosť, dnes som si tento šampón kúpila znova, prišla som domov a umyla si hlavu, moja tvár bola opäť horiaca, teraz bolo odhalené všetko tajomstvo! všetko rovnaké šampón nesedí! ľudia používajú opatrne, mimochodom nie som alergický! všetky zdravie!

Lucky, Krasnodar

Dobrý deň všetkým. Môj príbeh je krátky, ale dôležitý.
Moja mama začala mať problémy s lupinami. Videl som reklamu, rozhodol som sa kúpiť tento lacný šampón. Počas tohto procesu, už v sprche, cítila, že si zviera pokožku hlavy a tvár. Vyšla zo sprchy. Tvár bola celá červená, krk, ramená, skalp... Musel som piť suprastín. Hodina odišla. Všeobecne platí, že tento šampón je docela nebezpečné, pretože moja matka nie je alergická.
Teta mala podobnú situáciu, ale neexistoval suprastín. Hlava svrbí dva dni podľa jej príbehov. Mám všetko.

Yana, Kyjev

Kúpil CLEAR pre vypadávanie vlasov. Som na 6. tehotenstve a pred pár týždňami sa moja koža začala vysušovať. Predtým som vždy používal detský šampón Jonsons Baby a nemal som žiadne problémy, ale trvalo mi to, aby som odstránil tieto ľahké lupiny... Druhý deň som bol v šoku (Najprv som si myslel, že som umyl šampón zle, ale po pohľade som bol len zdesený - celá moja hlava bola pokrytá lupinami, ako keby nejaký druh dermobolisu, bieleho mastného kvetu sa objavil v koreňoch vlasov, a tma v hlave bola tmavá, stále odhadzovať obrovské kúsky lupín.Myslel som, že to naozaj nemohol vymyť - druhýkrát to bolo horšie a svrbenie. ako koho, ale výsledok ma zarmútil, lebo Teraz mám naozaj silné lupiny, ktoré som nikdy nemal.

Evgenia, Petrohrad

Tiež kúpil, viedol k reklame. Mal som takmer žiadne lupiny, a po prvom použití, druhý deň ráno, všetky jej vlasy boli pokryté. Myslel som, že je to dosť dobré, ale po druhom použití sa to všetko opäť stalo. Jediné plus je, že vlasy nie sú zamotané a dokonale česané (mám to dlho), ale tu nie je všetko tak hladké - vo večerných hodinách sa vlasy stanú akoby olizované a špinavé. sklamaný

Leralove, Moskva

Snehové lupiny po aplikácii. Nikdy som nespracoval lupiny kozmetikou, len drogériami, ale kúpil som si tento šampón, keď som niekde čítal o ich výskume v oblasti liečby lupín a páčil sa mi ich vedecký prístup. Moje očakávania však neboli splnené, aj keď som bol šokovaný, pretože som nikdy nemal takú blizardu lupín na hlave. Snažil som sa odstrániť veľmi mierny peeling a dostal som obrovský problém s svrbením a len snehovými lupinami. Zdá sa, že všetko je veľmi individuálne a pretože príčiny lupín sú odlišné, potom sú prostriedky pre každého iné. Skončil som sa vracať do šamponu pre lekárne Sulsen.

Ilya, Saratov

Kúpil šampón údajne z lupín, Clear bio-natrium s mätou, tea tree olej a ženšen. Po šamponovaní boli vlasy na druhý deň mastné. Potom mi vlasy začali nechať hlavu ešte horšie a moje vlasy boli veľmi jemné (používal som ich asi mesiac) a vôbec nebol žiadny problém. Teraz hľadám spôsob, ako obnoviť vlasy

PS: Zrejme nie je každý vhodný.

Chcem sa podeliť o svoju veľkú radosť. Som jedným z tých „šťastných“, ktorí sú alergickí na väčšinu chemických zložiek, ktoré sa pridávajú do šampónov a balzamov. Ako sa môžem unaviť, aby som si vtlačil žĺtok do hlavy alebo opláchol octom. Samozrejme, všetko to pomáha veľa, ale verte mi, keď väčšina šampónov nie sú k dispozícii pre vás, začnete ticho nenávidieť populárne recepty. A radosť je, že našla len veľký komplex pre starostlivosť o vlasy - Klear Phytotechnology. V tejto sérii je šampón a balzam a prišli ku mne! Ide o to, že v ňom je veľa prírodných zložiek a je málo chémie. Vlasy lesk, žiadne alergie! Vrelo odporúčam!

Karina # 3 Moskva

No, moje oči bodajú po každom šampóne, stačí ich dobre opláchnuť. Vo všeobecnosti sa mi veľmi páčil šampón Clear vita ABE, používam ho po celý čas a nemám lupiny a nie je to svrbenie, vlasy sú dobre vymyté a ľahko sa rozčesávajú. Dobrý šampón nemôže povedať nič zlé

Šampón Clear Vita Abe proti vypadávaniu vlasov - recenzie

kvalita

Plusy: Peny dobre, naozaj pomáha.

Nevýhody: Žiadne chyby.

Svedectvo: Nemám problémy s vypadávaním vlasov, ale moja sestra začala strácať vlasy zle po narodení. Zvlášť nie veriť v tom zmysle, že som si kúpil šampón Clear Vita Abe proti vypadávaniu vlasov. Aké bolo jej prekvapenie, keď po niekoľkých týždňoch používania vlasy prestali padať! Okrem toho sa stali poslušnejšími a brilantnejšími!

Vyrovnáva všetky štítky na fľaši

Plusy: naozaj pomáha.

Nevýhody: Nezistené.

Spätná väzba: Zvyčajne si vyberáme v obchode, na základe reklamy, ale nie vždy sú naše očakávania splnené. V prípade šampónu Clear Vita abe je bezpečné povedať, že to funguje! Keď po mnoho rokov trpíte problémami, ako sú vypadávanie vlasov a lupiny, tento šampón sa stáva skutočnou spásou. Je to skutočne kvalitný produkt. Má príjemnú vôňu a krémovú textúru, hrubú textúru a dlhý efekt.

pomáha

Testimonial: Šampón, ktorý doslova obnovil vlasy pre niekoľko aplikácií, neviem ako štruktúrovať vlasy zvnútra, ale po nie veľmi úspešnom farbení začali vyzerať celkom slušne. Je dobré, že som narazil na tento šampón včas, teraz to budem vedieť.

pomáhala

Plusy: Posilňuje vlasy, pomáha proti vypadávaniu vlasov, nevysušuje.

Nevýhody: Žiadne.

Recenzia: Veľmi dobrý šampón pre slabé vlasy. Používam ho asi 2 týždne, strata sa takmer zastavila. Vlasy sú oveľa silnejšie a vyzerajú krásne a zdravé. Keď budem mať čas, napravím účinok lopatkovým olejom (alebo jojobovým olejom). Jar je priestranný, dosť dlhý čas. Odporúčam.

pomáhala

Výhody: * Účinok.

Nevýhody: * Cena.

Recenzia: Šampón dobrý, posilňuje vlasové folikuly. Vonia veľmi špecificky, ale nie nechutne. Pomáha proti vypadávaniu vlasov. Šampón pre mňa je veľmi drahý, ale s týmto efektom môžete a môžete míňať peniaze. Rúrka je priemerná, ale dosť dlho. Moje slabé, suché vlasy, zmenil sa na veľmi krásne.

pomáha

Recenzia: Moje vlasy vypadli. Kúpil tento šampón. Po použití vlasy začali vypadávať výrazne menej, ale nie úplne zastavené. Ako adjuvans proti vypadávaniu vlasov nie je nič. Okrem toho šampón bojuje proti lupinám. Pena dobre, dokonale odstraňuje nečistoty z vlasov a vlasovej pokožky. Ľahko sa umyje, vonia príjemne.

dobrý

Plusy: Mäkké.

Nevýhody: Žiadne.

Recenzia: Čistý šampón Vita Abe proti vypadávaniu vlasov bol zakúpený na súd, vlasy určite nevyliezli, ale posilnenie by nikomu neublížilo! Dobrý šampón, dobre penové (milujem tieto), dobre umývané nenechávajte vosk a tuk za sebou. Vlasy sa stávajú mäkkými a učenými. Kvalitný výrobok s jemnou vôňou. Priblížil som sa.

Šampón roztomilý

Výhody: Ak často umývate vlasy s týmto šampónom, môžete sa zbaviť lupín a vlasy budú posilnené. Tiež šampón vonia dobre.

Nevýhody: Nevšimnuté nevýhody.

Recenzia: Dobrý šampón na vlasy pomáha nielen zbaviť vypadávanie vlasov, ale tiež pomáha zbaviť sa lupín. Tento šampón má dobrú vôňu. Ak si umývate vlasy, vaše vlasy budú cítiť aspoň tri dni. Cena, taká, ako pre tento šampón, je nízka. Je lepšie kúpiť šampón 400 ml. Bude to lacnejšie.

multifunkčné

Plusy: Splňte očakávania.

Nevýhody: Chcel by som k tomu balzam.

Posudok: Už som napísal posudok o šampióne CLEAR vita ABE PHYTOTECHNOLOGY a z nejakého dôvodu zabudol napísať o ženskej verzii. Asi pred rokom a pol, po tom, čo som šiel do kaderníctva, mám lupiny. Myslel som si, že huba. Išiel som do lekárne a kúpil liečivý šampón z huby. Zdá sa, že je to lupina, pokojne som si povzdychla a vrátila sa k svojmu šampónu, ktorý som predtým umývala hlavou. A čo bolo moje prekvapenie, keď som sa ráno zobudil... Opäť som sa ocitol lupinami! Znova späť k liečbe... Ďalej

Neodporúčam

Testimonial: Po dlhých škvrnách, moje vlasy začali vypadávať a rozštiepené konce. Hľadal som lieky na tieto ochorenia a narazil som na tento šampón. Páčilo sa mi cena, ale účinok ma nepotlačil vôbec, to bolo ešte horšie, začal som lupiny a vlasy začali rýchlo premeniť tuk.

Mäkkosť a hodvábnosť vlasov

Plusy: Výborne čistí vlasy, vonia veľmi pekne, dodávajú vlasom lesk a hladkosť.

Nevýhody: Žiadne.

Testimonial: Lepšie ešte nie je vytvorené, aspoň pre mňa. Šampón sľubuje zmiernenie svrbenia, odstránenie lupín, vyživuje pokožku hlavy, chráni pred vypadávaním vlasov. Samotný liek je absolútne biely, konzistencia strednej hrúbky, vôňa je príjemná, výborná na umývanie. Čo bolo prekvapujúce - po tom, aj bez balzamu, moje vlasy sa stali veľmi mäkkými a hladkými. Aj hroty sú mäkké! Pranie je tiež vynikajúce a čo je najdôležitejšie - už som mal svrbenie s 1 aplikáciou. Lupiny tiež nie sú stopou (ttt). Dúfam, že výsledok bude pokračovať... Pokračujte

šampón

Plusy: Veľký šampón.

Nevýhody: Vážení.

Recenzia: Šampón veľmi dobrá doručovacia služba ma tiež potešila vynikajúcim šampónom, veľmi sa mi páčilo všetko.

Dobrý šampón

Plusy: Pomáha.

Nevýhody: Žiadne.

Recenzia: Môj priateľ použil tento šampón. Ale jej hlavným problémom neboli lupiny, ale vypadávanie vlasov. Často si mení farbu vlasov a nie je nič horšie ako moderné farby, pre mňa je to tak nechutné s mukom, aj keď si farbí vlasy v kaderníctve. Rozhodla sa - akonáhle som pomohla s lupinami, potom by jej mala pomôcť s vypadávaním vlasov. Nie je to divné - šampon spracovaný. Pomalšie ako ja, jej vlasy prestali padať po mesiaci a pol, ale zastavili sa.

Pomáha so slabými vlasmi

Plusy: Príjemná vôňa, dobre umýva vlasy, stuhne a dodáva lesk.

Nevýhody: nie lacné.

Recenzia: Ak je cieľom je zlepšiť vlasy, potom je tento šampón to, čo potrebujete. Posilňuje ich, vracia lesk, odstraňuje krehkosť. Je nemožné povedať, že zaobchádza so stratou vlasov priamo "s liekmi", stále zastávam názor, že musíte najprv zistiť príčinu straty a potom získať prostriedky na riešenie tohto problému. Aj keď, ak vlasy "padá" v dôsledku krehkosti, stojí za to kúpiť.

Môj miláčik

Plusy: sooooo príjemná vôňa, vlasy potom, čo je mäkká a lesklá.

Nevýhody: Rýchlo končí).

Recenzia: Tento šampón ma prvýkrát zaujal svojou vôňou - veľmi jemnou, príjemnou. A potom som bol prekvapený „v akcii“ - vlasy po tom, čo sa stal lesklým, živým, objemným. Mimochodom, celá rada šampónov Clear Vita Abe má vynikajúce vlastnosti, vyskúšala všetko a bola potešená, mimochodom, môj manžel tiež používa mužskú linku Clear Vita Abe. A tiež sa mu to páči. Všeobecne platí, že to, čo sa nazýva "skúšal čas a teraz"))).

Čistý šampón Vita Abe: štruktúra, typy a recenzie zákazníkov

Nielen vlasy, ale aj pokožka hlavy vyžaduje starostlivú starostlivosť a výživu. To potvrdili dermatológovia a špecialisti z CLEAR vita ABE. Vyvinuli špeciálnu receptúru NUTRIUM 10 pre mužov a ženy so zásadne odlišným zložením.

Šampónové vlastnosti

Strávime veľa času a úsilia na starostlivosť o tvár, telo a vlasy, ale úplne zabudneme na pokožku hlavy. Ale vzhľad našich kučier závisí od jej dobrého stavu. Nedostatočná výživa pokožky v tejto oblasti vedie k problémom, ako sú lupiny, svrbenie a suchosť, čo je zase príčinou oslabenia a vypadávania vlasov. CLEAR šampón je určený na boj proti tomuto problému, obsahuje veľké množstvo minerálov a vitamínov, ktoré poskytujú dobrú výživu a brilantný vzhľad nielen vlasov, ale aj hlbokých vrstiev pokožky hlavy.

Nové inovácie

Dermatológovia zo spoločnosti zistili, že koža na hlave u žien a mužov sa správa inak. Mužské pohlavie je preto náchylnejšie na lupiny kvôli intenzívnej práci mazových žliaz. Odtiaľ nasleduje obsah tuku a vypadávanie vlasov. Šampón CLEAR MEN je špeciálne navrhnutý tak, aby spĺňal tieto problémy, pomáha odstraňovať lupiny, mastný lesk vďaka množstvu účinných látok (stúpavolu a pyritiónu zinku). U žien sú problémom pocit suchosti a svrbenia pokožky hlavy. Preto pre nich bol vytvorený samostatný vzorec, ktorý pomáha eliminovať tieto problémy, vyživuje vlasy a pokožku potrebnými látkami, zmierňuje napätie a iné nepríjemné pocity. Bolo dokázané, že väčšina ľudí, ktorí sa snažili o šampón CLEAR, už nekupujú výrobky iných značiek.

Rýchla popularita

V roku 2007 sa na regáloch obchodov objavil prvý šampón CLEAR vita ABE. On vytvoril skutočný pocit v priemysle čistiacich prostriedkov, okamžite priniesol veľa pozvať reklamu na dôverčivé diváka. A to malo svoj účinok. Fľaše sa začali rýchlo kupovať a po propagácii už produkt nebol potrebný. Šampón bol ocenený. Skutočne odstránil lupiny a zlepšil stav a vzhľad vlasov. Vďaka unikátnej receptúre vyvinutej firmou, ktorej sa počas jej existencie podarilo zlepšiť, uvoľnila celý rad nástrojov s cielenou akciou na konkrétny problém. Šampón CLEAR vita ABE bol v roku 2011 vyšetrený Medzinárodným inštitútom krásy a v dôsledku toho bolo dokázané, že tento liek má skutočne najpozitívnejšiu spätnú väzbu od spotrebiteľa a plne vyživuje pokožku a vlasy všetkými zložkami, ktoré potrebujú.

Správne použitie

Šampón CLEAR je dnes jediným prostriedkom, ktorý individuálne, a čo je najdôležitejšie, účinne pristupuje k odstráneniu problémov s vlasmi u mužov a žien. Climbazol sa nepridáva do série pre ženy, pretože má účinok sušenia, ale obsah zinku je povinný. Dokonale bojuje proti lupinám a všetkým jej prejavom. Pre integrovaný a efektívnejší prístup k riešeniu problému spoločnosť vydala rad prostriedkov poskytujúcich komplexnú starostlivosť pozostávajúcu z troch fáz:

  1. Príležitostná starostlivosť - šampóny a balzamy pre ženy a mužov.
  2. Živiny - hlboko pôsobiace masky so zvýšeným zložením.
  3. Liečebný kurz, určený na týždeň, na rýchle odstránenie lupín a svrbenie.

Výsledky budú pozorované veľmi rýchlo, ak sa všetky prostriedky použijú správne a pravidelne, najmä šampón CLEAR.

Ženy recenzia

Výber šampónu je veľmi individuálnou záležitosťou a tu by ste sa mali zamerať výlučne na svoj vlastný typ pleti a stav vlasov. Recenzie väčšiny dievčat hovoria, že tento produkt eliminuje všetky nepríjemné pocity po prvom alebo druhom použití, dokonale bojuje proti lupinám a eliminuje ho navždy. Pre mnohých je to jediný prostriedok, ktorý po dlhých a bolestivých pokusoch pomohol, a už ho nikdy nechcú zmeniť. Je tiež potrebné poznamenať, že šampón CLEAR vita, ktorý je veľmi dôležitý, nevytučuje ani nevysušuje hlavu, hydratuje a vyživuje vlasy aj bez následného použitia balzamu, má príjemnú nenápadnú vôňu. Je veľmi hrubá a pena je jemná, a preto je hospodárna jedna fľaša peňazí dosť dlhá na niekoľko mesiacov častého používania. Spoločnosť ponúka celý rad produktov, ktoré sú vhodné pre konkrétny typ vlasov, ale všetky sú rovnako účinné.

Špecializovaný šampón pre farbené vlasy pomôže nielen obnoviť zdravie vlasov, ale aj zachovať svetlú farbu. Pozitívny je predovšetkým šampón, ktorý kontroluje mastné vlasy, ktoré nielenže úspešne a trvalo zmierňujú lupiny, ale tiež robia vlasy objemnými a zdravými od koreňov, čím sa eliminuje ich obsah tuku po celú dobu používania výrobku. Vlasy lesk a vyzerajú dobre, a čo je najdôležitejšie, po použití tohto šampónu, zápal, začervenanie a ďalšie nepríjemné pocity na koži úplne zmizne.

Recenzie mužov

Silná polovica našej planéty poznamenáva, že je to vďaka tomuto nástroju, že navždy zabudli, čo je to lupiny, a teraz si užívajú brilantný vzhľad svojich vlasov. Oni, rovnako ako ženy, už nechcú meniť šampón CLEAR na iné a zdôrazňujú množstvo jeho pozitívnych vlastností. Samozrejme, je to cena, za výrobok s takýmto súborom užitočných vlastností je malý. Z troch dôvodov sa spotrebuje ekonomicky naraz - dobre pení, je veľmi hrubý, dlhú dobu udržuje hlavu čerstvú, a preto nevyžaduje časté používanie. Väčšina mužov si všimla, že si začali umývať vlasy oveľa menej často, potom, čo zmenili svoj obvyklý šampón na CLEAR. Tu dodávajú, že tento nástroj je zrejme návykový, pretože sa pokúsi prejsť na iný koniec šampónu s hanlivým výskytom lupín. Muži nemajú radi závislosť a túto skutočnosť zaznamenávajú ako negatívnu, hoci s najväčšou pravdepodobnosťou iné prostriedky jednoducho nemajú takú terapeutickú kompozíciu a ukážu sa, že sú menej účinné. Zvlášť výrazný šampón proti vypadávaniu vlasov, ktorý pomáha riešiť dva problémy naraz a s maximálnou účinnosťou.

Všeobecne platí, že hodnotenie mužov a žien sa zbieha k jednej veci - všetky prostriedky tejto značky, po jednom použití, pôsobia pozitívne na stav vlasov. Jednomyseľne vyhlasujú, že na boj proti lupinám a svrbenie je lepšie nenájsť šampón.