Hlavná

Masky

Maska prehľad Koňská sila

Maska Koňská sila obnovuje zdravie poškodených vlasov. Dievčatá, ktoré trpia suchými a krehkými kučerami, sa vyzývajú, aby túto masku pravidelne používali. Zvážte podrobnosti a návod na použitie.

Hlavné komponenty

Maska na vlasy nemôže byť sama o sebe užitočná. Musia existovať zložky, ktoré vyživujú pokožku hlavy. Značka obsahuje nasledujúce komponenty:

  • kyselina hyalurónová je vysoko účinná trieda. Kučery si intenzívne hydratujú a regenerujú po vážnom poškodení. Okrem toho je k dispozícii ľahké česanie, zamedzuje sa zamotaniu. Už nebudete rušení rohožami, dokonca ani ráno;
  • aminokyselín a vitamínov. Posilniť bazálnu časť kučier, stimulovať rast, chrániť pramene pred negatívnymi účinkami ultrafialového žiarenia, zabrániť sušeniu, odlomiť špičky;
  • jojobový olej Poskytuje kučery s liečivým prírodným voskom, ktorý obnovuje vlákna zvonku a lieči sa pred škodlivými účinkami farbív;
  • mandľový olej Chráni pramene pred ultrafialovým žiarením, obnovuje vlasy, poškodené chemickým perm;
  • kyselina citrónová. Robí vlasy zdravé, lesklé, zabraňuje tvorbe lupín, kožných húb;
  • kyselina mliečna. Drží vlhkosť v tyči, chráni ju pred vypustením. Kyselina produktívne bojuje proti škodlivým baktériám, čistí pokožku hlavy odumretých buniek;
  • extraktor na korenie. Jeden z najcennejších komponentov - zlepšuje funkciu vlasových folikulov, stimuluje rast kučier, je zodpovedný za jeho bohatstvo a lesk. Kučery vyzerajú "ako v reklame".

Predtým, než nie je úplné zloženie. Výrobcovia dodali masku na tavenie živín značky silikónmi a sulfátmi. Nemajú však strach tých, ktorí dodržiavajú hotovú kozmetickú starostlivosť. Recenzie potvrdzujú účinnosť tohto nástroja.

Užitočné vlastnosti a účinok

Výhody taviacej masky:

  • vyživuje pokožku vitamínmi;
  • obnovuje silne poškodené kučery so zničeným zafarbením a tepelným účinkom stavby;
  • znižuje stratu;
  • stimuluje rast;
  • zlepšuje stav hrotov, zabraňuje zlomeniu;
  • zvyšuje objem;
  • zabraňuje vypusteniu.

kontraindikácie

Hlavnou kontraindikáciou je možná alergia na zložky masky. Pred použitím sa uistite, že ste do oblasti zápästia vložili masku. Ak sa reakcia neobjaví, môžete použiť intenzívny nástroj.

Neodporúča sa používať masku pre tých, ktorí sa starajú o vlákna s prírodnými produktmi. Sírany a silikóny v kompozícii znížia vaše úsilie o starostlivosť o vlasy a účinok masky alebo z ich finančných prostriedkov, ktoré nebudete cítiť.

Fázovaná aplikácia

Teraz sa pohovorme o tom, ako používať tieto produkty. Uistite sa, že nie sú k dispozícii žiadne kontraindikácie.

  1. Naneste masku na čisté, čerstvo umyté a mokré kučery. Pamätajte si, že zmes sa aplikuje najprv na špičky, potom sa rozloží po celej dĺžke. Ak máte mastné kučery - vyhnite sa nadmernému kontaktu s koreňmi. To platí aj pre tých, ktorí majú prameň tuku len v koreňoch.
  2. Počkajte 10 minút.
  3. Masku opláchnite teplou vodou (vyhnite sa silnému tlaku, teplej a studenej vode).

Príjemným bonusom pre milovníkov starostlivosti o zámky bude jemná aróma, ktorá zanecháva taviacu masku.

Frekvencia a pravidlá

Aby ste sa vyhli mastnému efektu, masku „Koňská sila“ aplikujte s korením nie viac ako raz týždenne. Negatívne hodnotenia pochádzajú najmä od tých, ktorí takéto odporúčanie nedodržiavajú.

Ak máte suché vlasy, udržujte masku o niečo dlhšie, než je stanovený čas. Ale snažte sa neprekročiť dobu expozície na viac ako 30 minút.

Nečakajte po dvoch aplikáciách na kompletnú obnovu poškodených hrotov. Ťažko poškodené vlasy v najkratšom čase nemôžu obnoviť ani najdrahší nástroj.

Preto buď trpíte trpezlivosťou alebo choďte do kaderníctva. Rýchly účinok sa dosahuje len chemickými prostriedkami.

Vylepšenie výsledku

Rovnako ako ostatní výrobcovia, aj tento výrobok má svoje odporúčania. Maska ukáže najlepší účinok v kombinácii so šampónom rovnakej značky. Recenzie tiež zabezpečiť, že zdieľanie podobných produktov má väčší účinok.

Nezabudnite, každý nástroj s dlhodobým používaním je návykový. Neodporúča sa používať výrobky dlhšie ako 2 mesiace v rade. Striedanie niekoľkých produktov Vás poteší vynikajúcim vzhľadom a zdravými vlasmi.

Po dobu zotavenia a ošetrenia kučier znížte tepelnú expozíciu. Snažte sa používať obmedzené curling, žehlenie, sušiče vlasov a ďalšie faktory, ktoré nepriaznivo ovplyvňujú vlasy. Odmietnite rozšírenie, postup „boost-up“, perm.

Inak bude vaše úsilie zbytočné. Zákaznícke recenzie sú vždy pozitívne s akýmkoľvek nástrojom, keď ho používateľ používa správne a ako bolo určené. Vlasová maska ​​"Horsepower" nie je výnimkou.

Recenzie - pre alebo proti

Kúpil som si masku "Horsepower" náhodou. V lekárni som videl, koľko stojí a pomyslel si, možno bude liek účinný, najmä preto, že spätná väzba od lekárov a špecialistov je rovnako pozitívna. Ale pre moje pramene sa maska ​​nehodila. Zvyčajne sa používa linka „Natura Siberika“ a sulfáty v kompozícii sušia vlákna.

Milujem pôvodnú líniu! Používam 5 rokov šampónu a vlasovej masky. Vyrástla pramene z námestia na lopatky. Veľmi potešený - kučery sú hladké a poslušné. Mimochodom, cena je celkom primeraná.

Kúpil som si na skúšku masku značky. Ale myslel som si, že na rozdiel od šampónu nebude tento efekt taký výrazný. A tak sa to stalo: akonáhle som si kúpil šampón, kučery z jedného postupu sa stali mäkšie a luxusnejšie.
Pravidelne používam kulmu na žehlenie a žehlenie, ale pramene sa zo dňa na deň predlžujú. Ak chcete pestovať vlasovú líniu dokonale padne. Odporúčam, nie je divu všade také dobré recenzie!

Horse Force Mask Horsepower "Topenie" - recenzie

Maska Koňská sila "Topenie"

Horse Force Mask Horsepower "Topenie" 18.apríla 2016

Prvé preskúmanie a finančné prostriedky vyradili z mojej kozmetiky. Ale rozmrazovacia maska ​​"Horsepower" si ma podmanila, takže o tom naozaj chcem písať. Na začiatok, nie som fanúšikom kozmetiky pre lekárne, som bližšie k profu, ale neviem, ako sa dostať k pozitívnym hodnoteniam, a je tu dosť masky z vlásia, ktorá sa roztopí, takže sme sa rozhodli vyskúšať. Teraz, krátko v poriadku: štruktúra masky je hustá, na prvý pohľad, ale je ľahko distribuovaná na vlasy. Účinok je ešte kratší - ste niekedy laminovali? Ak nie, pozrite sa na obrázky, to je to, ako vlasy vyzerajú po tejto maske. Bez srandy. Je to naozaj vyhladí a dáva lesk, najprv tento účinok pred prvým umývaním vlasov, ale teraz som si všimol, že sa stále hromadí, ale nie jednorazový efekt, nemôžem povedať, ja to nie je tak dlho. Ale ak aj na jednu chvíľu, budete súhlasiť - je to super, pretože som nič také nevidel z jednej masky.

Horse Force Mask Horsepower "Topenie" 10. marec 2016

Teraz viem, ako ušetriť aj farbu na vlasy! A to nie je Botox pre vlasy, ale úplne prístupná maska ​​z masy trhu. Áno, roztavená konská sila bude robiť svoju prácu dokonale. Keď mi o tom povedala známa kaderníčka, neverila som tomu, úprimne, pomyslela som si, obyčajná silikónová maska, ktorá najprv skrýva vlasy a potom robí špongiu. Ale nie je to tak, dobre, to malo odvahu vyskúšať. Hyaluronka v kompozícii skutočne zvlhčuje vlasy, je tu lesk, elasticita, menej sekcie. Dĺžka vlasov práve prišla k životu, rozhodol som sa urobiť námestie na leto, nechám dlhé vlasy byť!

Horse Force Mask Horsepower "Topenie" 20. januára 2016

Som popraskané veľa kužeľov na horiace masky, najmä self-made, ako je horčica. Ale ten, kto sa zúfalo snaží pestovať vlasy, nezastaví) Všeobecne platí, že môj pokus o číslo „24“ je taviacou maskou „konská sila“, ktorá sa skladá z extraktu z korenia, ale je tu aj kyselina hyalurónová, ktorá by mala udržiavať vlhkosť. Keď som prvýkrát aplikovala a cítila som mierny pálivý pocit, priznávam, okamžite som začala škubať a chcela som ho okamžite umyť, ale stále som ho držala 10 minút, a nie márne! Po prvej aplikácii bolo evidentné, že vlasy boli oživené, zažiarené, vysušené a nasadené na sušič vlasov, po ktorom sa stav stal úplne úžasným. V skutočnosti sa preto rozhodlo ponechať masku „konského výkonu“ a ďalej ju používať. Aj keď som používal len jeden mesiac, je jasné, že vlasy rastú a sú veľmi dobre, ale je príliš skoro na to, aby sa obrázky prikladali, budem sa chváliť výsledkom pred a po, chcem sa pochváliť v mesiaci 3)

Horse Force Mask Horsepower "Topenie" 10. decembra 2015

Po mojom veľkom sklamaní, zimnej maske Estele, o ktorej určite napíšem škodlivý posudok, ale teraz to nie je o nej. V lekárni som si vzala masku koní, pre mňa bolo dôležité, že bola aplikovaná na vlasy a bola skutočne distribuovaná, uistil som sa, že to bola len maska ​​koní a odtiaľ názov. Ukázalo sa však, že jednoduchá distribúcia a jednoduché česanie nie sú jediné výhody masky. Už po prvej aplikácii bolo jasné, že vlasy vyzerajú živšie, rozštiepené konce sú vyhladené, lesk a objem sa objavili (!), A je tu aj vynikajúci antistatický efekt, slová nie sú na pohárach, takže som si vzal samostatný sprej na zimu, ale to dopadlo nie je potrebné. Chápem, že kyselina hyalurónová podporuje vlhkosť vo vlasoch, a preto nie je elektrifikovaná, aj keď je čiapka pekným bonusom.

Komentáre Recenzie užitočné? Áno 6 · Nie 1

Konská sila maska ​​konských síl "topenia" 22. mája 2015

Čítal som veľa recenzií od dievčat, že topiaca sa maska ​​je pravdepodobne pre mastné vlasy, pretože veľmi schne. A nebolo mi to celkom jasné, pretože maska ​​obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá má udržiavať hladinu vlhkosti dobre. Ale v každom prípade, aj keď som vlastníkom suchých zlomených vlasov, rozhodol som sa to vziať, pretože napísali, že je to jednoducho nereálne, že z neho rastú vlasy. Takže všetko, čo som čítal o tej maske, schne vlasy sú nezmysly. Naopak, aj po prvej aplikácii sa zdá, že vlasy sú mäkšie a príjemnejšie. Ale recenzie o raste vlasov sa ospravedlnili, všetko je tak, ako som to urobil, z Castorca som ani nerástol tak rýchlo. Takže, na rozdiel od recenzie, ktoré som čítal pred nákupom topenia masku, by som odporučiť, aby dievčatá s suché vlasy, nepochybujte!

Konská sila Maska Konská sila "Topenie" 26.dubna 2015

Tavná maska ​​"Koňská sila" je viac ako spokojná. Po prvej aplikácii som bol veľmi vystrašený a odletel som, aby som spláchol, kvôli brnenie - nebol som varovaný, že by to tak malo byť. Až potom som čítal, že tento efekt dáva pepřový extrakt. Teraz ho aplikujem šampónom na farbené vlasy a som s výsledkom veľmi spokojný. Vlasy už nevyzerajú spálené a rastú oveľa rýchlejšie, čo ma robí veľmi šťastnými, snažím sa ich pestovať späť zo školy, pretože na konci sa odrezali na 5-7 cm za mesiac, dĺžka sa nezmenila a dokonca sa pravidelne zmenšovala.

Komentáre Recenzie užitočné? Áno 6 · Nie 0

Konská sila maska ​​konských síl "topenia" 28. novembra 2014

Počul som veľa o tejto maske od dievčat, a teraz sa konečne rozhodla skúsiť. Bol som presvedčený, že nie je o nič, že o nej bolo napísaných veľa pozitívnych recenzií, vlasy sa do tejto masky zamilovali po prvýkrát. Dala im vitalitu a lesk, vlasy boli dobre navlhčené, ale bez mastnoty si všimnem z každej aplikácie masky, že všetko sa zlepšuje a zlepšuje.

Konská sila Maska Konská sila "Topenie" 29.října 2014

Dlho som používal produkty Horse Power, ale nedávno som videl taviacu masku v lekárni a zaujímala sa o mňa, spýtala sa lekárnika, čo by to videla. Všeobecne sa mi páčila kompozícia a kúpila som ju a večer som to vyskúšala. Čo môžem povedať, maska ​​sa roztavila po očiach, vlasy potom, čo sa stala hladká, hodvábna, lesklá. Takže sa mi naozaj páčila a teraz sa môj arzenál výrobkov na starostlivosť o vlasy doplnil.

Horse Force Mask Horsepower "Topenie" 02.10.2014

Za posledný rok som si všimol, že sme začali robiť veľa sekt a break tipy. A už vyskúšali veľa masiek, ale výsledok je nulový. A potom jeden večer v telephone som videl reklamu na taviacu sa masku z koňských síl. Naozaj sa mi páčil efekt a ja som bol zapálený, aby som si kúpil sám seba. Na druhý deň som si ho kúpil v lekárni, večer po tom, čo som si umyl vlasy, aplikoval som ho na celú dĺžku vlasov, rýchlo sa vstrebal, čo bolo veľmi príjemné. A už ráno som bol prekvapený efektom: vlasy sú hodvábne, vyzerajú zdravšie a získali dobrý objem a pružnosť. Po mesiaci užívania som si všimol, že začali rásť lepšie, s problémom secantových koncov som úplne zabudol.

Horse Force Mask Horsepower "Topenie" 01.10.2014

Často používam šampóny z konských síl, ale chcel som si vyskúšať masku, najmä keď som o tom čítal recenzie. Po šampónovaní položte masku. Musím povedať, že jej vôňa a textúra sú vynikajúce, a potom, čo sa vymyla, jej vlasy začali vyzerať oveľa lepšie. Keď začala robiť účes, bola viac poddajná. Na niekoľko použití som si všimol lesk, hodvábnosť a živé tipy, ktoré som predtým nemal.

Konská sila Maska Konská sila "Topenie" 28 septembra 2014

Asi pred rokom som začal používať taviacu masku liekov. Výsledky sú nasledovné:

1. Otrorstila vlasy (to bolo na ramenách, oceľ pod lopatkami) t

2. Zabudol som, čo sú suché konce.

3. Chlpy nevykonávajte elektrostaticky.

4. Hrubé vlasy.

5. Styling netrvá dlhšie ako 10 minút (vlasy sú poslušné)

6. Kvalita vlasov je omnoho lepšia (hustá, hustá, hodvábna)

Nevidím dôvod meniť sa za niečo iné, maska ​​funguje a to je fakt.

Horse Force Mask Horsepower "Topenie" 17. júla 2014

Mám rád kúpiť čokoľvek v lekárni. Tentokrát, moja voľba bola na Horsehairovej topiacej sa maske.

Vždy používam rôzne šampóny, ale teraz som sa určite zastavil na maske. Po vyskúšaní taviacej masky. Tento efekt mi okamžite vyšiel najavo. Maska je veľmi dobrá, mám bielené vlasy a na koncoch sú tenké a často chýba objem.

Po použití masky, vlasy sa stali objemnejšie každý 2. Po 2 týždňoch, som si všimol, že tipy sa stali hustejšie a prestal lámať.

A kladenie po maske dopadá veľmi ľahko a udržuje sa po dlhú dobu.

Moja voľba ako sestra na vlasy je topiaca sa maska ​​Horsepower.

Konská sila Maska Konská sila "Topenie" 22. mája 2014

Celý život som používal drahé profesionálne masky, rozhodol som sa vyskúšať niečo nové. Priamo tam odporúčame taviacu masku Horsepower. Samozrejme, pozrel som sa na lekárnika, ako je táto, a ona chytila ​​moje oko, povedal mi, že maska ​​bola naozaj cool. Ja čo Kúpené na skúšku)

Dievčatá, vtipné. ) Teraz ju používam. Oveľa chladnejšie ako iné drahé masky. Spotreba masky je veľká, to je v zásade mnohokrát dosť. Vlasy nie sú tučné, ale veľmi dobre hydratujú. Zvlášť príjemné je, že vlasy rastú rýchlo a super rýchlo z masky, rastú priamo pred vašimi očami, len je potrebné ju aplikovať a držať na korienkoch vlasov a držať ju aspoň 10 minút.

A vlasy dávajú lesk dobre, naskladané na sušičke vlasov rýchlejšie. Existuje mnoho výhod, radím vám to skúsiť, určite to nebude horšie)))

Konská sila Maska Konská sila "Topenie" 03.02.2014

Spočiatku som túto masku nepochopil. Vzhľadom k tomu, že je veľmi hustá a mala by byť dobre rozdrvené trieť do vlasov, pokožku hlavy. Preto som najprv nedostal veľmi dobré a moje vlasy rýchlo zazhirnilis.

Potom som si uvedomil, že maska ​​sa musí najprv trieť v rukách a potom aplikovať na pokožku hlavy a po celej dĺžke vlasov.

Po týchto manipuláciách už vlasy neboli mastné, ale naopak, ja som si umyl vlasy asi týždeň, aj keď som to robil 3 krát týždenne.

Z benefitov používam masku 3 mesiace, kombinujem ju so šampónom Horsepower. Olos výrazne vzrástol, stal sa lesklý, zabudol som na styling vôbec, moje vlasy sú skôr rovné, a teraz nemôžete mať fén vôbec. Kvalita vlasov sa zlepšila. Odporúčam dievčatá)

Horse Force Mask Horsepower "Topenie" 19. januára 2014

Snažil som sa masku "Horsepower" na jeho "deväť". Koňská sila sa stala dvakrát viac, kurz sa stal oveľa jednoduchším, takže odporúčam všetkým!

Komentáre Recenzie užitočné? Áno 10 · Nie 1

Konská sila Maska Konská sila "Topenie" 09.11.2013

Používam masku a veľmi sa mi páči, ale nedávno som o nej čítal podrobnejšie a uvedomil som si, že to nie je pre nič, čo sa mi páči. vlasy ožívajú na očiach, sú lesklé a hrubé. Dávam jej pevnú päťku.

Kyselina hyalurónová - obnovuje a udržuje požadovanú úroveň vlhkosti počas dňa,

uľahčuje hrebeň vlasov.

Výťažok z korenia - spôsobuje prekrvenie vlasových folikulov, stimuluje rast vlasov a zlepšuje ich výživu. Vlasy sa stávajú hodvábnymi, hladkými, získavajú prirodzenú pompéznosť, jemnosť a lesk. Prírodný extrakt z červenej papriky, ktorý je súčasťou masky, obsahuje najširšiu škálu vitamínov a stopových prvkov potrebných na vyživovanie vlasov a kožných buniek.
Špeciálny komplex vitamínov a aminokyselín (Sepikap MR) - zabraňuje vypadávaniu vlasov, zvyšuje ich rast a chráni pred negatívnymi vonkajšími faktormi.

Konská sila Maska Konská sila "Topenie" 25 septembra 2013

Dievčatá, prečítal som si vaše recenzie o maske a začal som ju používať. Môj záznam je už 1,5 mesiaca, vlasy sú skvelé. Viditeľne pestované! Namiesto 1 cm mesačne narástla až o 2 cm, čo je pre mňa dobrý indikátor. Poviem o vôni a štruktúre: veľmi príjemnú vôňu, hrubú textúru. Masku som položil na vlasy, počnúc od koreňov, vmasírujem sa do vlasovej pokožky masážnymi pohybmi a po celej dĺžke, zatiaľ čo ja sa sprchujem, 10 minút si ponechám masku.

Potom som sa zmyla a výsledok okamžite pocítil hladké husté vlasy. Štýl sa stal radosťou, pretože vlasy sú ušľachtilejšie, hodvábnejšie a samozrejme hrubé, čo som sa snažil dosiahnuť už mnoho rokov)

Ďalším veľkým plusom je dobrá cena za taviacu masku (je to celkom prijateľné). Predáva sa v lekárňach. Ďakujeme za Váš názor. Jedna z najobľúbenejších nedávnych akvizícií

Konská sila Maska Konská sila "Topenie" 03.08.2013

Som pravdepodobne jeden z mála, ktorý sa snažil masku skúšať len nedávno. Poviem vám hneď, ako som na vlasy aplikovala masku. Čo okamžite upozornilo na príjemnú textúru masky. Otriasla ho do vlasovej pokožky a hojne ju rozložila na všetky vlasy. Nasaďte si klobúk, aby sa vytvoril tepelný efekt, pretože maska ​​s kapucňou červenej papriky zostala 10 minút. Keď som začal umývať masku, vlasy mi stekali v rukách, stali sa mäkkými a hladkými. Ale bolo pre mňa dôležité vidieť vlasy po tom, ako som ich vyfúkla.

Po vysušení sušiča vlasov som nerozpoznal moje vlasy! Vlasy na vlasy, lesklé, mäkké, pocit, že vlasy sa stali 2 krát viac!

Obliekol som si masku len 2 týždne, určite túto skvelú masku aj naďalej používam. Hovorí sa, že jej vlasy tiež dobre rastú.

Banka je ekonomická, napriek tomu, že som ju hojne zhustila a umývala vlasy každé 2 dni.

Som rád, že som sa rozhodol kúpiť a používať takú účinnú masku :)

Vlasová maska ​​"Horsepower". Čo hovoríš?

Počas dvoch mesiacov alebo dokonca troch mesiacov mám problémy s vlasmi: začali sa strašne rozpadať ((((Domnievam sa, že je to buď kvôli použitiu nekvalitnej farby (som si kúpil 2 za cenu 1 v štýle Sangi)) a aktívne používanie železa, alebo testované na hormóny.

Všeobecne platí, že všetky druhy kefíru, cibule a iných, ako sú oni nechceli robiť, raz som to urobil, ale nevšimol som si žiadny konkrétny výsledok. A rozhodol sa uchýliť sa k chémii. Lekáreň mala 2 masky a teraz, hoci nemám rád vysoko inzerované produkty, rozhodol som sa vyskúšať túto „koňskú silu“.

To znamená, že pri umývaní, alebo skôr pri umývaní tejto masky, je v odtoku veľa zaostávania, ale potom je srsť niekoľko dní mäkká a na hrebeni je oveľa menej vlasov. Používa sa 4 krát. Takže si myslím, že vlasy sú menšie, pretože väčšina z nich pri umývaní vypadáva, alebo maska ​​naozaj funguje?

Maska "Horsepower" - recenzie, typy a vlastnosti aplikácie

Len pred niekoľkými rokmi bola luxusná hriva pre ženu luxus, ale dnes je to nevyhnutnosť. Krásne vlasy môžu byť vytvorené aj pre dievčatá, ktoré majú prirodzene vlasy, ktoré nie sú vôbec hrubé, ale cop nie je hrubý. Koniec koncov, koľko techník dnes ponúka kaderníctvo a salóny. V cenníku nájdete keratinizujúce vlasy, lamináciu a botox. Ak je srsť veľmi tenká a riedka, potom môžete dokonca zväčšiť prameň a urobiť krátke ježko vrkoč do pásu.

Ale toto je, ak hovoríme o procedúrach v salóne. Je možné výrazne zlepšiť kvalitu vlasov doma? Veľa recenzií o maske "Horsepower". A vo všeobecnosti sú tieto produkty pomerne inzerované. To je to, o čom budeme v tomto príspevku hovoriť. Čo môžete očakávať od použitia, ako správne aplikovať, či maska ​​Horsepower pomôže proti vypadávaniu vlasov, recenzie s odporúčaniami - to je to, čo vás čaká v tomto článku.

Veľmi dobrý názov produktovej rady

Pred obrátením sa na recenzie o masku koňa moc a opis produktu, je nemožné, aby chválili obchodníkov, ktorí pracovali na reklamnej stratégii pre tento produktový rad. Ako možno rozumiete, kôň je tak krásna a hustá prírodou, že geneticky uložená v koňoch. Všetko, čo je potrebné na to, aby sa hříva leskla a vyzerala naozaj luxusne, je obvyklá starostlivosť vo forme prania a česania. Preto sľub z akýchkoľvek prostriedkov rovnaký účinok ako kôň hriva je rovnaká ako sľubovať niekomu farbu tigra alebo hrúbku vlasov ako norka.

Medzitým, od staroveku existujú príbehy o tom, ako dobré sú nástroje vyvinuté špecialistami na zvieratá pre zvieratá. Napríklad krém, ktorý rozmazáva kravské vemeno, bude pokožku jemnú. Šampón, ktorý umýva kone, pomôže získať nádherné vlasy. Táto mytológia a obchodníci využili, dať meno na svoje výrobky. A žiadne krásne cudzie slová na štítku nepovedia slovanskej žene viac ako frázu "koňská sila". Okrem toho bola podpora reklamy na produkty veľmi ambiciózna. Ako výsledok, dnes, ak nie každý, potom 9 z 10 dievčat vie s istotou o existencii prípravkov na starostlivosť o vlasy s názvom "Horsepower".

vzhľad

Recenzia masky na vlasy "Horsepower", predovšetkým vplyv na vzhľad a dizajn balenia. Zákazníci pozitívne zaznamenávajú, že výrobca okrem plastových pohárov a fliaš pridáva aj papierové obaly. Nie je výnimkou a maska ​​"Horsepower" s korením.

Podľa hodnotení spotrebitelia oceňujú aj tvar nádoby s maskou. Je vyrobený z hrubého plastu, veko sa ľahko otáča a pod ním je opakovane použiteľná plastová membrána. Vzhľadom k tomu, dievčatá na vedomie, že je veľmi výhodné, že šírka krku nádoby nie je úzka, rovnako ako mnoho výrobcov, ale skôr široký, ktorý je vhodný nielen pre malé ruky.

Textúra, chuť

Konzistencia vlasovej masky sa podobá na veľmi hustú kyslú smotanu alebo mierne roztopené maslo. Obrazne povedané, ak budete držať lyžicu v pohári s výrobkom, nebude padať. Takáto hustá textúra však neinterferuje s aplikáciou a šírením masky po celej dĺžke vlasov. Pod vplyvom teplých rúk a vlhkosti výrobok úplne odôvodňuje názov „tavenie“, pretože sa skutočne začína topiť, stáva sa mäkším a tekutejším.

Podľa recenzií má topiaca sa maska ​​Horsepower veľmi príjemnú nenápadnú citrusovú vôňu. Po umytí masky si vaše vlasy zachovajú príjemnú vôňu, ktorá zostane s vami najmenej 10-12 hodín.

Čo je v kompozícii

Je smiešne študovať zloženie výrobkov bez minimálnej znalosti technológií chemického priemyslu. Ak teda v šampóne alebo vlasovej maske nie je síran, produkt sa zle umyje alebo umyje. Označenia označené „E“ sú často kódovo označované ako dlhé chemické zlúčeniny, úplne neškodné. Mnohí sa však domnievajú, že existuje akékoľvek označenie nebezpečenstva "E".

Vlasová maska ​​by nemala byť užitočná. Jeho hlavným účelom je vyživovať a hydratovať pokožku hlavy a hydratovať vlasy. V skutočnosti, naše vlasy sú mŕtve bunky, ktoré, zatiaľ, všetci vyzerajú inak.

Zloženie produktu je pre nutričnú masku pomerne štandardné. Ak chcete nájsť tajné ingrediencie, ktoré robia masku „Horsepower“ skutočne účinnou, potom ju v kompozícii nenájdete. Na rubovej strane etikety v zozname prvkov masky nájdete vitamíny, aminokyseliny, jojobový olej, mandľový olej, extrakt z korenia, kyselinu hyalurónovú. Oleje dokonale vyživujú vlasy, vitamíny saturujú pokožku hlavy.

Ako užitočná kyselina hyalurónová a extrakt z korenia

"Tajná prísada" maska ​​"Horsepower" môže byť nazývaný kyselina hyalurónová a korenie. Použitie kyseliny hyalurónovej vo všetkých kozmetických výrobkoch je však teraz módne, ale nie celkom rozumné. Kyselina hyalurónová je taká účinná, ako je to len možné, keď je aplikovaná. Ukazuje sa teda, že môžete použiť pleťové krémy, vlasové masky a iné výrobky s kyselinou hyalurónovou, ale v tomto prípade bude veľmi malá účinnosť. Na druhej strane pravidelná aplikácia kyseliny hyalurónovej stále prispieva k zadržiavaniu vlhkosti. Preto pri pravidelnom používaní masky vytvára kumulatívny účinok.

Pokiaľ ide o účinok červenej papriky, je dobre známe, že táto zložka masky zlepšuje prekrvenie vlasových korienkov. Pomerne obyčajná domáca receptúra ​​na trenie oleja lopúcha s červenou paprikou v koreňoch vlasov, ktorá vždy dáva výsledok vo forme nového rastu vlasov. Samozrejme, s použitím masky sľubuje väčší účinok ako domáce výrobky na starostlivosť o vlasy.

Typy masiek "Horsepower"

Výrobca sa používa na to, aby nás potešil a dopúšťal sa veľkého množstva druhov výrobkov, nie preto, že sa skutočne líšia, ale aby mali viac šancí na jeho predaj. Ak je šampón reprezentovaný jedným typom, kupujúci nie je tak zaujímavý. Ale ak spoločnosť ponúka šampón pre hustotu, a pre lesk, a pre farbené vlasy, potom pravdepodobnosť, že budú kupovať produkt tejto značky je veľmi zvýšená. Je nepravdepodobné, že to bude pre vás neočakávaná správa, že v skutočnosti sa tento produkt líši iba vôňou alebo farbou.

Značka Horsepower sa nezaoberá takýmto marketingovým trikom. Preto v lekárni nenájdete širokú škálu šampónov a masiek. V skutočnosti je maska ​​len jedna - vyživujúca, topiaca, s kapucňou korenia a kyselinou hyalurónovou v kompozícii. Je však určený na boj proti vypadávaniu vlasov, krehkým a suchým hrotom, posilňuje a vyživuje vaše kučery.

Čo hovoria o produkte

Chcete vedieť, čo si dievčatá myslia o maske „Horsepower“? Recenzia nástroja takmer všetky, ako jeden, pochvalný. Tu sú niektoré pekné komentáre, ktoré nájdete:

  • vlasy ako po laminovaní;
  • maska ​​nielenže vyživuje, ale aj hydratuje vlasy;
  • prítomnosť olejov a aminokyselín v kompozícii poskytuje výrazný účinok na starostlivosť;
  • vlasy vyzerajú nielen leskle, ale tiež prestanú byť zmätené, ľahko sa rozčesávajú, objavuje sa drahý lesk, ako po procedúrach v salóne;
  • Maska poskytuje vynikajúci hydratačný účinok, ktorý je obzvlášť viditeľný na suchých hrotoch;
  • naozaj vhodné pre všetky typy vlasov, po aplikácii vlasov náchylných na tuk, nezačínajte uvoľňovať viac tuku;
  • Kvalita je pomerne porovnateľná s drahými profesionálnymi maskami, ale je lacnejšia.

Podľa recenzií, maska ​​"Horsepower" je účinný proti vypadávaniu vlasov. Musíme si však uvedomiť, že tento produkt má kumulatívny účinok. Po prvom použití sa nepočíta s pridaním hustoty.

Kto nemusí byť vhodnou maskou

Podľa recenzie, ultra "Horsepower" masku je páči takmer každý, kto sa snažil. Avšak medzi hlasným potleskom môžete počuť hlasy disentu. Niektoré dievčatá majú alergie na komponenty masky. Aby ste sa vyhli smutným následkom po použití, naneste trochu na pokožku zápästia. Ak po 20-30 minútach nedošlo k žiadnej reakcii, potom sa táto maska ​​určite môže použiť.

Je dokázané, že si vlasy zvyknú na výrobky, o ktoré sa starajú. Z tohto dôvodu trichológovia odporúčajú vymeniť šampóny, balzamy a masky každé dva až tri mesiace.

Keď je lepšie nekupovať

Určite vám táto maska ​​nevyhovuje, ak ste nedávno urobili postup na keratinizáciu vlasov.

Tiež môže byť venovaná opatrnosť dievčatám, ktoré milujú používať prírodné alebo prírodné odvar. Maska „Horsepower“ obsahuje sírany a silikóny. Od nich neexistuje žiadna škoda tým, ktorí používajú bežné prípravky na starostlivosť o vlasy. Avšak účinok ľudových masiek a odvarov sa zníži na nič.

Ak máte veľmi voľné konce a máte vysoké nádeje na "Horse Power", je hlúpe čakať na výsledky dva alebo trikrát po použití.

Ako urobiť vlasy krásne

Podľa recenzií, maska ​​"Horsepower" pomôže aj z vypadávanie vlasov, ale to nie je všeliek. Zoberme do úvahy nasledujúce vlastnosti starostlivosti o vlasy, a potom vaše pramene budú vždy krásne, bez ohľadu na kvalitu a cenu použitých výrobkov starostlivosti.

Vlasy nevyfukujte horúce. Ideálna schéma na sušenie vlasov je nasledovná: osušte prameňmi uterákom, potom počkajte, kým vaše vlasy uschnú pri izbovej teplote. A len vtedy, keď sú pramene len mierne mokré, osušte ich a tvarujte ich studeným vzduchom.

Bez ohľadu na moderné železo, ktoré používate a koľko by vás to stálo, tento nepostrádateľný atribút pre styling je stále veľmi suché vlasy. Použite ho len zriedka, ako môžete.

Užitočné tipy na používanie výrobku

Vlasová maska ​​"Horsepower", podľa recenzií, odporúča sa používať s inými výrobkami z rovnakej série. Kombinované použitie šampónu a masky dáva veľmi dobrý účinok. Preto, ak je to možné, spolu s maskou, získajte šampón alebo sprej na vlasy z tej istej série.

Podľa recenzií, topenie vlasov maska ​​"Horsepower" je docela výživné. Aby sa zabránilo nadmerným mastným vlasom, nepoužívajte ho viac ako raz týždenne. Okrem toho, ak vaše vlasy majú tendenciu tvoriť kožný maz v koreňoch, potom nedávajte masku na koreň vlasov. Správny vzor pre použitie masky „Horsepower“ je nasledovný. Produkt naneste na špičky a potom ho jemne rozprestrite na zvyšnú dĺžku vlasov. Masku nechajte pôsobiť 15-20 minút. Ak sú vaše vlasy náchylné na sucho, môžete predĺžiť dobu aplikácie. Masku však neuchovávajte dlhšie ako 30 minút. Po opláchnutí studenou alebo teplou vodou pod príliš vysokým tlakom.

Objem masky je 250 ml. Podľa posudkov sa cena masky Horsepower líši od 450 do 600 rubľov v závislosti od miesta nákupu, samozrejme, tento produkt sa nedá nazvať lacnou alebo dokonca priemernou cenovou kategóriou, ale na druhej strane, veľký počet pozitívnych reakcií si musí kúpiť a vyskúšať masku "Horsepower" z vypadávanie vlasov.Odporúčania svedčia v prospech nákupu výrobku, a mnoho dievčat považuje cenu za celkom primeranú pre túto kvalitu.

Vlasová maska ​​Konská sila topenia vyživujúce

Každá žena sa snaží vždy dobre vyzerať a štýlovo používať všetky druhy metód a prostriedkov. Značný čas sa venuje procedúram, ktorých účelom je, aby boli vlasy dokonalé. Predtým bolo možné zrýchliť rast, posilniť a zvýšiť objem kučier len pomocou salónnych procedúr alebo jednoduchých ľudových prostriedkov. V poslednej dobe sa na trhu objavilo mnoho liekov, ktorých účinok je ohromujúci a zvyčajne sa ľahko používajú, nevyžadujú špeciálnu prípravu a sú cenovo dostupné. Medzi prostriedkami vyniká priaznivo vlasová maska ​​Horsepower topenia výživné, recenzie, ktoré hovoria, že účinok práce po prvom použití. Pramene získať nádherné zdravé lesk, poškodené vlasy sú obnovené, strata zastaví, v niektorých prípadoch môžete dokonca sledovať nové začínajú rásť.

Zloženie masky Horsepower

Zloženie rozmrazovacej a výživnej masky zahŕňa dokonale vybrané prírodné zložky, z ktorých každý je zodpovedný za špecifický proces.

Hlavné prevádzkové zložky výkonu koňa:

  • vitamíny, aminokyseliny (posilňujú korene, majú stimulujúci účinok na rast, zvlhčujú každé vlasy, zabraňujú krehkosti a excízii špičiek);
  • kyselina hyalurónová (intenzívne zvlhčuje a regeneruje poškodené pramene, zabraňuje zamotaniu vlasov, uľahčuje česanie a tvarovanie kučier);
  • kyselina citrónová (zmierňuje lupiny, dodáva prirodzený lesk);
  • jojobový olej (živná zložka koňa koní sa obnovuje po škodlivých účinkoch farby);
  • mandľový olej (poskytuje ochranu pred ultrafialovým žiarením, zabraňuje poškodeniu spôsobenému chemickými látkami);
  • extrakt z korenia (aktivuje prácu koreňových cibúľ, charitatívny účinok na rast, dodáva lesk a objem);
  • kyselina mliečna (zabraňuje vysušeniu, dokonale čistí pokožku hlavy, odstraňuje odumreté bunky).

Okrem týchto zložiek v zložení taviacej masky Horsepower, silikón a niekoľko typov sulfátov možno zistiť, ktoré majú vplyv na vzhľad kučery.

Funkcie aplikácie

Než začnete zlepšovať stav zámkov pomocou konských síl, mali by ste poznať niekoľko kontraindikácií. Hlavným dôvodom pre odmietnutie rozmrazovacej živnej zmesi je alergia na niektoré zložky Je ľahké skontrolovať účinok masky na telo, na niekoľko hodín aplikovať konské sily na jemnú pokožku zápästia. Ak sa sčervenenie alebo vyrážka neobjaví, môžete postupovať bezpečne.

Pravidlá používania nutričnej masky Jednoduchá sila:

  1. Umyte si vlasy, osušte uterákom a trochu osušte.
  2. Aplikujte roztavenú zmes (najprv položte trochu živín na korene, potom konečky prstov alebo špeciálny široký štetec na rozloženie po celej dĺžke prameňov, snažte sa to robiť rovnomerne);
  3. Pre mastné kučery, tam je mierna opatrnosť - snažte sa dať masku na korene, inak prameňmi sa dostať ešte rýchlejšie.
  4. Počkajte 10 minút.
  5. Umyte hmotu a uistite sa, že nedochádza k silnému tlaku vody.

Frekvencia postupov by nemala prekročiť raz týždenne. Ak sa rozmrazovanie a vyživovanie masky na kožu používa častejšie, rýchlo si zvyknú na komponenty a účinok zakaždým nebude taký skľučujúci.

Výhody, nevýhody vlasových masiek

Maska konských síl má mnoho výhod a jedným z najdôležitejších je nákup falošných výrobkov s nízkou kvalitou, ktoré môžu poškodiť kučery, pretože je možné kúpiť si lieky na výživu a rozmrazovanie len v lekárni. Cena masky na vlasy je pomerne vysoká, ale je to kvôli prirodzenosti zložiek, ktoré sa v takýchto prípravkoch vyskytujú len zriedka.

Hlavné výhody výkonu koní pre vlasy:

  • Zmes živín je úplne pripravená na použitie (nie je potrebné ďalej miešať zložky);
  • schopnosť vykonávať postup s výkonom koní doma sami o sebe;
  • účinok taviacej masky je zrejmý len v 2-5 aplikáciách;
  • strata úplne zastaví;
  • obnovujú sa aj vlasy s vážnym poškodením;
  • stimuluje sa rast ramien;
  • objavuje sa elegantný lesk, ako po drahých procedúrach salónu;
  • užitočné látky rozmrazovania a výživného výkonu koní rýchlo prenikajú do buniek folikulu a vlasov;
  • nebudú potrebné žiadne ďalšie kozmetické prípravky, maska ​​poskytne prameňom všetko potrebné.

Neexistujú takmer žiadne nevýhody pre masku Horsehair, ale, ako mnohí dámy hovoria v recenziách, taviace činidlo je dosť drahé. Ďalšou nepríjemnou nevýhodou - kučery rýchlo zvyknúť na nutričné ​​zložky, a ak nechcete počúvať odporúčania výrobcov, a použiť Horse Force oveľa častejšie, skôr alebo neskôr účinok na vlasy úplne zmizne, budú vyzerať po pravidelnom šampónovanie.

Nevýhodou je tiež nekompatibilita taviacej masky s rastlinnými prípravkami na prírodnom základe. Niektoré zložky živnej zmesi Koňská sila blokuje prácu zložiek bežného šampónu alebo balzamu, pričom samotná maska ​​nebude mať ani osobitný vplyv.

Analógy konské sily

Maska Koňská sila s taviacim a vyživujúcim účinkom má mnoho analógov, niekedy nie je taká účinná, ale napriek tomu má priaznivý vplyv na kučery.

fúzie

Funkcia Fusion - jeho zložky sú úplne prirodzené, takže negatívna reakcia organizmu (alergia) je úplne vylúčená. Ďalším plusom živiny je, že jej aplikácia netrvá veľa času na pôsobenie, niekoľko minút stačí na masku. Môžete použiť zmes doma bez pomoci, pretože všetko, čo potrebujete, je použiť Fusion po celej dĺžke kučery a umyť takmer okamžite. Účinok je zarážajúci - vlasy sa okamžite stávajú príjemne mäkké a lesklé a pravidelné používanie stimuluje rýchly rast.

Estelle

Ďalším vynikajúcim analógom masky konských síl je nástroj Estelle, ktorý pod niekoľkými aplikáciami môže zlepšiť stav vlákien, opraviť poškodené tkanivá, posilniť korene a ovplyvniť rast. Okrem veľkého množstva živín, jedinečná receptúra, ktorá vám umožní ľahko preniknúť do tkaniny prameňov, má masku Estelle na vlasy vynikajúcu hydratáciu. Po niekoľkých procedúrach, aj vlasy, ktoré sú silne ovplyvnené curlingom alebo chemickým účinkom farbiva, sú úplne regenerované a sú zdravé.

Brelil

Komponenty masky - prírodné extrakty, ktoré sa rýchlo vyrovnávajú s takmer všetkými problémami vlasov. Lupiny, vyrezané hroty, suchosť a krehkosť úplne miznú. Užitočné látky prenikajú nielen do štruktúry zámkov, ale aktivujú aj prácu koreňov, čo má pozitívny vplyv na rast prameňov. Posledným plusom použitia zmesi je, že vďaka určitým látkam obsiahnutým v maske, vlasy výrazne zvyšujú jej objem a vyzerajú dobre upravované, ako po drahých salónnych manipuláciách.

Kde kúpiť Koňská sila a aká je cena

Kúpiť konské sily topenia živín môže byť takmer každý obchod so špecialitami av niektorých lekárňach. Nižšie uvádzame zoznam obchodov, kde si môžete objednať online a dohodnúť doručenie. Ale dávajte pozor na jeho náklady a podmienky.

Kúpiť výživnú masku Horsepower môže byť v:

  • Internetový obchod Laboratórium zdravia a krásy za cenu 480 rubľov.
  • Lekáreň Skin Health Center za cenu 481 rubľov.
  • Online lekáreň ZdravZona ponúka za 452 rubľov.

Recenzie o výsledkoch vlasových masiek

Fanúšikovia v maske Horsepower rozmrazenie výživné veľa, aj keď to tak dlho sa objavil v lekárni body. Dámy s radosťou používajú produkt na starostlivosť o zámky a zdieľajú svoje dojmy na sieti. Pozitívna spätná väzba vlasová maska ​​Horsepower získal vďaka svojim efektívnym účinkom. Ženy hovoria v prehľadoch, ako ľahko a jednoducho sa im podarilo vyrovnať sa s problémami s vlasmi. Obnovujú sa aj vlasy poškodené mnohými mechanickými účinkami a zároveň rastová rýchlosť a nárast objemu.

Spätná väzba od Valentina (28 rokov):

Dlho som sa snažil nájsť perfektný nákupný produkt, aby som sa postaral o svoju pýchu - luxusné kučery, ktoré po nanesení farby začali rýchlo strácať lesk, stali sa suchými, nepríjemnými na dotyk, vypadávali v celých kúskoch. Po odkaze na kozmetičky som sa dozvedel, že existujú masky, ktoré sa skladajú zo zložiek, ktoré sú prospešné pre vlasy a sú úplne pripravené na použitie. Nemohol som odolať a kúpil som džbán koní mocný tavenia. Po prvom zákroku, ktorý som vykonal, si vlasy zastrite. Niekoľko ďalších použití môjho obľúbeného lieku - a zabudol som na vypadnutie. Skutočnosť, že mäkkosť a hodvábnosť sú späť - a nie je potrebné hovoriť, moje vlasy nikdy nevyzerali tak nádherne.

Ženy, ktoré sa už zúfalo snažia zlepšiť stav svojich vlasov, a tí, ktorí chcú, aby ich vlasy vždy potešili svojím vzhľadom a zdravím, by mali určite používať taviacu masku Horsehaling. Hlavnou vecou tu nie je dostať sa preč a dodržiavať všetky požiadavky uvedené v pokynoch, až potom budú luxusné kudrlinky potešiť ich hostesku a spôsobiť nadšené a závistivé názory druhých.

Vlasová maska ​​"Horsepower"

Senzačný rad kozmetiky pre vlasy s názvom "Horsepower" pre jeho maximálnu účinnosť. Je navrhnutý špeciálne pre ľudí, takže ho neidentifikujte s veterinárnym liekom. Zvlášť zázračná maska ​​Horsepower proti vypadávaniu vlasov.

Jedinečná vlasová maska

Je ľahké sa uistiť, že je to maska, ktorá je najúčinnejšou kozmetikou, pretože je nasýtená užitočnými zložkami, ktoré za 10 minút plne vyživujú vlasy.

Vlastnosti celej série "Horsepower"

Kozmetická sila obsahuje lanolín a kolagén, ale v užitočnom množstve. Okrem toho pokyny na obale uvádzajú ďalšie hodnotné zložky: vitamíny, stopové prvky, ktoré dokonale oživujú oslabené chĺpky.

Tento vývoj kozmetikov pre profesionálnu starostlivosť o vlasy

Hoci fľaša zobrazuje koňa, nástroj je určený výhradne pre ľudí a pri jeho každodennom používaní. Toto provokatívne meno je prevratom pre spoločnosť Horse Force.

Inovatívny vzorec je potrebný pre tých, ktorí sa starajú o zdravie svojich vlasov:
- keď sú kučery suché, krehké a matné;
- pramene sú oslabené žehličkami a sušičmi vlasov;
- intenzívne vypadnúť.

Celá séria sa predáva len v lekárňach a eliminuje výskyt falzifikátov. Dokonca aj výkon si kúpite lak na vlasy len tam a spolu s dobrou fixáciou plne vyživuje a chráni vlasy. Šampón, maska, kondicionér balzam, vitamíny tejto značky vám vrátia silu a mladosť kučerám.

Vplyv fondov: t
- potraviny;
- zahusťovanie a spevňovanie kučier;
- zlepšenie mikrocirkulácie;
- účinky proti starnutiu;
- zabezpečenie prirodzeného lesku;
- zvýšenie objemu;
- rovnanie a vyhladenie delených koncov;
- predchádzanie vypadávaniu vlasov posilňovaním cibule;
- reštrukturalizačné reťazce, chemicky spracované alebo natreté;
- zlepšenie pokožky.

Tavná maska ​​na vlasy

Výživná maska ​​pre vlasové série Horsepower

Výhody masky:
- zastaviť rednutie vlasov;
- stimuluje rast vlasov;
- eliminuje negatívne výsledky z kaderníckej chémie;
- lieči pokožku hlavy.

Prírodné bioaktívne látky, ako aj rastlinné extrakty v zložení tejto certifikovanej masky zaručujú obnovenie poškodených prameňov a ich hustotu a vy sami, nie v salóne, im vrátite zdravú farbu, hodvábnosť a lesk.

Kompozícia je vhodná pre všetky typy pokožky a vlasov:

1. Kyselina hyalurónová - prírodná zložka s hydratačným účinkom uľahčuje česanie, udržuje požadovanú úroveň vlhkosti vo vlasoch až do ďalšieho prania.

2. Extrakt z korenia zvyšuje zásobovanie žiaroviek krvou, zlepšuje výživu a tým aj ich rast.

3. Ochranný vitamínový komplex Sepikap MR rozprestiera hodvábne, svieži a žiarivý, oživuje cibuľu a zastavuje vypadávanie vlasov, je okamžite vstrebávaný, neznižuje vlasy.

4. Jojobový olej obohacuje kučery liečivými aminokyselinami, omladzujúci vitamín E (prírodný antistatický prostriedok) a prírodný vosk, ktorý obnovuje pokožku a vlasy, šetrí vlákna ovplyvnené farbením, zvýrazňovaním a curlingom.

5. Mandľový olej dobre hydratuje, dokonale vyživuje pramene, posilňuje ich a odstraňuje lupiny. Obzvlášť užitočné sú jeho vitamíny F, B, A, ako aj stopové prvky s farebnými kučeravosťmi a po chemickej permeácii. Chráni bunky pred ultrafialovým žiarením. Stimuluje rast silných vlasov.

6. Kyselina citrónová - Citrón v tejto maske zlepšuje farbu vlasov a dodáva zdravý lesk, odstraňuje prebytočný tuk a tým aj vzhľad lupín a plesní.

7. Kyselina mliečna napína póry bez stopy podráždenia, pretože je prirodzenou zložkou kože. Jeho antimikrobiálne vlastnosti sú škodlivé pre škodlivé baktérie. Rovnomerne zachováva vlhkosť. Odlupuje odumreté bunky, omladzuje povrch vlasov.

Spôsob aplikácie vlasových masiek

Po nanesení masky budú vlasy zdravé

Metóda aplikácie masky "Koňská sila" pre vlasy je pomerne jednoduchá:
- čisté, ale stále mokré vlasy po dobu 10 minút pokryjeme túto kompozíciu z trubice;
- masku môžeme vložiť len na rozrezané konce;
- opláchneme pramene vodou a radujeme sa nielen z posilnených a krajších kučier, ale aj z ich príjemnej vône.

Ďalšia starostlivosť po aplikácii masky

Zlepšiť účinnosť masky šampón vlasy výkon

Vlasový šampón "Horsepower" dokonale umyje vlasy a profesionálne vyleští vaše vlasy, pretože je tiež klimatizáciou s príjemnou vôňou sviežosti.

Koňský šampón pre rast vlasov má špeciálny vylepšený vzorec. To vám umožní pestovať kučery do 4 cm za 1 mesiac. Tento šampón, obohatený o účinné látky, prirodzene rozprestiera pramene, len ich plne vyživuje.

Muži dávajú prednosť šamponu pre vypadávanie vlasov. Jeho prirodzené stimulanty prebudia spiace cibuľu a klíčia, opakovane zvyšujú hustotu vlasov. Odporúčame prečítať si príčiny vypadávania vlasov u mužov, aby ste sa chránili pred touto chorobou včas.

Tento šampón čistí vlasy čo najviac, takže je úplne nemožné, aby sa lupiny objavili. Je to jeho zložitosť, ktorá dáva stabilný a rýchly výsledok.

Kapsuly a vitamíny konských síl

Účinné kapsule na rast vlasov obsahujú výkonný komplex vitamínov, niazanu, biotínu, pantoténov a kyseliny listovej, ako aj minerálov: mangánu, zinku, železa, medi. Dokonalá rovnováha týchto zázračných zložiek zaručuje predĺženie prameňov bez umelo drahých predĺžení.

Pomocou kapsúl zlepšujete celé telo, zlepšujete pleť a náladu, pretože biotín je vitamín krásy. Vlasové kapsuly sú najlepšie biologicky aktívnym doplnkom stravy. S ním, za 1 mesiac budete posilňovať folikuly, zastaviť rednutie kader, dostať príležitosť k rastu prameňov rýchlejšie.

Populárne vitamíny pre vlasy koní

Ich multivitamínové vzorce sú odlišné a sú zamerané na konkrétny výsledok:
- revitalizácia a prebudenie folikulu;
- zvýšiť hustotu vlasov;
- oživenie a zvýšený rast;
- dávať kučery lesk, hodvábnosť, sýtosť odtieňov.

Vlasový kondicionér, výkon

Po maske je veľmi užitočný vlasový balzam s kolagénom, provitamínom B5

Poskytne profesionálnu starostlivosť po umytí šamponovým kondicionérom tej istej série. Ich súčasné použitie poskytuje neprekonateľný výsledok.
Prírodné bioaktívne zložky tohto produktu a liečivé extrakty zo série, podnož, rakytník, lopúch, tymián a praslička sú zosilnené proteínmi pšenice.
Balzam čo najskôr hladký ceramid dosky, obnoviť poškodené chĺpky, zabrániť im vypadnúť.

Samozrejme, výsledkom použitia vlasovej masky na výkon urýchli šampóny a balzamy rovnakej série. Mali by ste nielen navonok ovplyvňovať krásu kučier, ale aj používať špeciálne kapsuly a vitamíny „Horsepower“, stabilizujú účinok masky a zároveň posilňujú imunitný systém.

A teraz vám ponúkame, aby ste si pozreli video recenziu na masku „Horsepower“ pre vlasy:

Nebolo by zbytočné vidieť video prehľad o šampóne a balzamovom koni:

Vlasová maska ​​Horsepower - recenzie

posilňuje

Recenzia: Veľmi dobrá vlasová maska ​​"Koňská sila" vlasy sa výrazne zlepšia a sú silnejšie. Osobne, v mojom prípade získali aj svetlý lesk a prirodzený odtieň farby s rôznymi odtieňmi. A stále sa mäkké a poslušné vlasy.

efektívna

Plusy: Účinok lesklých vlasov.

Nevýhody: Žiadne.

Recenzia: Vlasová maska ​​Páči sa mi výkon! dlhú dobu sa neodvážil kúpiť, pretože meno, myslel som, že všetky reklamy pohybovať. Ale keď som videl výsledok od mojich priateľov, kúpil som ho. Účinok je veľmi dobrý, vlasy sú mäkké a celkom lesklé ísť! Odporúčam kúpiť.

Fantastická maska ​​z výkonu koní.

Výhody: Výhody, prečítajte si recenziu, veľa z nich.

Nevýhody: Žiadne chyby.

Testimonial: Pre mňa to naozaj ukázalo, že je báječné, pretože po tejto maske, nemôžem použiť fén a styling výrobkov. Vzhľadom k tomu, maska ​​tak imbues vlasy s kyselinou hyalurónovou, že osobne moje vlasy sa stáva hladké, hodvábne a lesklé. Ďalším obrovským plusom je, že vlasy z masky sú veľmi dobré a rýchlo rastú. A je to naozaj viditeľné.

vynikajúci

Plusy: Kvalita.

Nevýhody: Ťažko nájsť.

Recenzia: Maska je veľmi potešená. Vlasy po hladkom, lesklom, štruktúra vlasov sa zlepšila. Pred príchodom sérií konských síl prispôsobených pre ľudí používala šampón na kone, ale nemala dosť masiek, aby mohla úplne dopĺňať jej starostlivosť. Moje vlasy sú vďační za takúto starostlivosť, a dokonca aj mastné vlasy vyzerajú dobre upravené a menej špinavé.

Účinná liečebná maska

Plusy: Ekonomický, s príjemnou vôňou, lieči vlasy a robí ju krásnou.

Nevýhody: Nezistené.

Recenzia: Začala používať rozmrazovaciu masku z výkonu koňa. Účinok je len super! Vlasy v mojich očiach sa zmenili, stali sa brilantne husté zdravé hladké. Nastavenie trvá 5 minút, pretože vlasy po makoch sú poslušné. Používam tento výrobok dlhú dobu, ale s príchodom masky, moje vlasy sa stali nádhernými. Maska má príjemnú vôňu a zaujímavú textúru. Je to naozaj topí na vlasy, preniká hlboko do vlasov. hydratujú a vyživujú ich. Ona tiež rastie vlasy veľmi dobre, ako maska ​​obsahuje vás... Ďalej

Cool maska

Plusy: Poskytuje neskutočný lesk, hydratuje, chlpaté vlasy, hladké.

Nevýhody: Nenašiel sa.

Recenzia: Prečítajte si recenzie o tejto maske na tomto fóre a kúpil som si ho pre seba. Už som použil sériu Horsepower s šampónom a balzamom, teraz som do starostlivosti o vlasy zaradil masku. Veľmi cool maska! Ešte lesk na vlasoch, ešte hrubšie a hrubšie vlasy. Fén inštalácia trvá menej ako 5 minút, a moje vlasy sú nemravné, pred najmenej 20 minút len ​​fit. Dievčatá, veľmi odporúčame topenie masky pre vaše vlasy.

To ma robí veľmi šťastným.

Výhody: Vynikajúca kompozícia, dostupná cena, farmaceutická kozmetika, vlasy sú zdravé.

Nevýhody: Neexistuje žiadny.

Recenzia: Veľmi sa mi páči zloženie tejto masky a aký druh vlasov sa po nej stane. Niekoľko mesiacov si kúpim masku v lekárni. Cenovo dostupná cena a výsledok je viac ako vynikajúci. Vložil som naň všetkých svojich priateľov a dal som ich na masku Maska obsahuje: kyselinu hyalurónovú - obnovuje a udržuje potrebnú úroveň vlhkosti počas dňa, čím uľahčuje česanie vlasov. Výťažok z korenia - spôsobuje prekrvenie vlasových folikulov, stimuluje rast vlasov a zlepšuje ich výživu. Vlasy sa stávajú... Čítajte viac