Hlavná

Príslušenstvo

Hair Forum.com

liečba vypadávania vlasov

  • Zoznam fór ‹Diskusia.‹ Výmena skúseností
  • Zmeniť veľkosť písma
  • Pre tlač
  • FAQ
  • galéria
  • registrácia
  • vstup

Rinfoltil. Existuje nejaká skúsenosť s používaním?

Rinfoltil. Existuje nejaká skúsenosť s používaním?

Alexndr 26.2.2007 19:21

Re: Rinfoltil. Existuje nejaká skúsenosť s používaním?

Právnik 26.2.2007 19:43

To je pre milovníkov tradičnej medicíny a homeopatie. Skutočný výsledok je dosť nejasný. Použite Finist, bude to lacnejšie a lepšie.

Re: Rinfoltil. Existuje nejaká skúsenosť s používaním?

Misha 26. 2. 2007, 20:33

Re: Rinfoltil. Existuje nejaká skúsenosť s používaním?

gudkov 27.2.2007 11:15

To, čo dieťa nebude hrať.

Re: Rinfoltil. Existuje nejaká skúsenosť s používaním?

Alexndr 27.2.2007, 15:30

Re: Rinfoltil. Existuje nejaká skúsenosť s používaním?

gudkov 27.2.2007, 17:55

Re: Rinfoltil. Existuje nejaká skúsenosť s používaním?

Právnik 28.2.2007 11:06

Re: Rinfoltil. Existuje nejaká skúsenosť s používaním?

Vladislav 28.2.2007, 11:30

Re: Rinfoltil. Existuje nejaká skúsenosť s používaním?

gudkov 28.2.2007 11:51

Re: Rinfoltil. Existuje nejaká skúsenosť s používaním?

gudkov 28.2.2007, 12:01

Re: Rinfoltil. Existuje nejaká skúsenosť s používaním?

Právnik 28. februára, 12:12

Re: Rinfoltil. Existuje nejaká skúsenosť s používaním?

gudkov 28.2.2007, 12:21

Re: Rinfoltil. Existuje nejaká skúsenosť s používaním?

Alexndr 28.2.2007, 15:37

[quote = "gudkovA aký typ mesta, ak nie tajomstvo? [/ quote]

Ahoj kolega dedinčan. Konzultoval som s Faridou Meng v Regionálnom centre kozmetiky, ktorý je na Karle Marxovi. Išiel som k nej a čítal som jej články v tlači.
V Číne, toto mlieko stojí 240 rubľov, ale teraz pochybujem, či na objednávku.
Ďalšia otázka je. Lekár mi predpísal mlieko 101 (bez listu), ktorý je opísaný ako liek na liečbu fokálnej alopécie a nie androgénny. Keď androgénny je navrhnutý na použitie 101D. A vysvetlila mi, že 101 znižuje citlivosť vlasov na DHT.

Re: Rinfoltil. Existuje nejaká skúsenosť s používaním?

Alexndr 28.2.2007 19:36

Re: Rinfoltil. Existuje nejaká skúsenosť s používaním?

AlexHair 10.12.2011, 22:14

Droga proti vypadávaniu vlasov "Rinfoltil" - recenzie, vlastnosti a zloženie

Ešte raz, keď objavil banda stratených vlasov na hrebeni, muž, ktorý sa na seba pozerá do zrkadla, si začína myslieť - tu je niečo zle. Koniec koncov, predtým nebolo nič také! A to by nemalo byť... ak je telo zdravé, bohaté na vitamíny a mikroelementy, ak je všetko v poriadku a neexistuje infekcia. A čo robiť, ak cesta k lekárom ukázala, že zdravie je normálne a vlasy stále klesajú? Riziko plešatosti je dôvodom byť nervózny (mimochodom, proces je aktivovaný len zo stresu). Aby ste sa nedostali do nebezpečnej situácie (a plešatosti je tiež mínus k sebadôvere) a aby ste dlhodobo zachovali krásu, nebude zbytočné pomáhať vám. Našťastie, špeciálne fondy na trhu obrovské množstvo. Nie posledný z hľadiska záujmu obyčajných ľudí je šampón Rinfoltil. Preskúmanie jeho výkonnosti je rôznorodé, ale väčšina ľudí súhlasí s tým, že nástroj funguje dobre.

Krása a dôvera

Tradične krásne, luxusné, bohaté vlasy sú cennejšie pre ženy. Spravodlivý sex je dosť citlivý na akékoľvek negatívne zmeny v ich vzhľade, a pokiaľ ide o vlasy, aj ďalších desať chĺpkov na hrebeni už môže vyvolať rozruch, pokazenú náladu na celý deň alebo dokonca slzy.

Pre mužov, ako si myslia, krása vlasov nie je tak dôležitá, ale často sú to len slová, ktorými sa ľudia upokojujú. Akýkoľvek zástupca silnej polovice ľudstva chce vyzerať krásne, atraktívne, mladé a bez chĺpkov na vytvorenie takéhoto obrazu je veľmi ťažké. Je nepravdepodobné, že by ste boli schopní znovu získať vlasy stratou, preto je lepšie prijať opatrenia vopred, zatiaľ čo všetko sa nestratí. Ako výrobca šampónu Rinfoltil Sileks (trihologov recenzie o tejto drogy prekvapivo všetky pozitívne), jeho produkt - to je najkrajší spôsob, ako udržať svoju príťažlivosť po mnoho rokov a rozlúčiť sa s chumáčmi vlasov na hrebeni.

Príčiny vypadávania vlasov

Je veľmi ťažké vymenovať všetky situácie, ktoré vedú k problémom s vlasmi - príliš veľa faktorov ovplyvňuje náš vzhľad. Ak však analyzujete najtypickejšie prípady, môžete vytvoriť nasledujúci zoznam:

  • choroby;
  • farmakoterapia;
  • stresujúce situácie;
  • hormonálne problémy;
  • strave.

Preskúmanie "Rinfoltil Sileks", "Espresso" a ďalších produktov z tejto línie naznačujú, že nástroj nie vždy zvládne problém s vlasmi - závisí to od príčiny. Spravidla sa uchyľujú k tým, ktorí dlhodobo zápasia s plešatosťou, bez toho, aby sa podrobili úplnému vyšetreniu lekárom z osobných dôvodov. Je potrebné pripomenúť, že v niektorých prípadoch je potrebné odstrániť nie príznak (čo je vypadávanie vlasov), ale jeho príčinu - napríklad patológiu uhasenú v tele. Ale ak testy ukázali, že všetko je v poriadku, strava je normálna, hormonálne pozadie je tiež rovnaké, potom sa už môžete uchýliť k prostriedkom „Rinfoltil“. Recenzia trichologists ukazujú, že nástroj je bezpečný, tak horšie z jeho použitia nebude presne.

Genetika a rod

U zdravých (a takmer zdravých) ľudí je najčastejšie pozorovaná androgénna alopécia. Tento typ plešatosti je spôsobený vplyvom androgénov, to znamená hormónov produkovaných ľudským reprodukčným systémom. Pre niektorých sa problém začína v mladosti, ale vo vyspelom veku starších ľudí čelí impozantnému percentu populácie. Štatistiky ukazujú, že 80% všetkých mužov je už vo veku 60 rokov obeťou plešatosti a polovica žien. Závažnosť je však iná, faktom však zostáva.

Tvárou v tvár androgénnej alopécii, osoba oprávnene pochybuje - je naozaj možné zvrátiť mechanizmy spôsobené samotnou prírodou? Ak je to naprogramované v genetike, zdá sa nemožné urobiť čokoľvek. Ale môžete skúsiť - to je presne to, čo výrobcovia produktov Rinfoltil vyzývajú, aby vypadli.

Názory produktov sú orientačné: mnohí používatelia poznamenávajú, že nástroj je platný. Avšak iba na základe návodu na použitie. Všimnite si však, že napríklad šampóny, pleťové vody "Rinfoltil" (recenzie tohto druhu veľa) vonia nepríjemne. Sú, úprimne povedané, drahé. Čo však moderný človek neobetuje, aby zachoval krásu, mladosť a príťažlivosť?

O čom to hovoríme?

Zvlášť uvedené v hodnotení cena "Rinfoltila." Liek je pomerne drahý, pre bežný rok to stojí približne 600 rubľov za balenie šampónu len 200 ml. Tiež na predaj sú pleťové vody a ampulky. Pokiaľ ide o efektívnosť, všetky produkty série majú približne rovnaké recenzie: „Rinfoltil“ pre ženy je často prezentovaný ako takmer najlepší nástroj, ktorý šetrí vlasy. Percento pozitívnej spätnej väzby je asi 80.

Liek sa vyrába v Taliansku, tam bol vyvinutý. Výrobca - veľký záujem s dobrou povesťou Pharmalife Italia Research, oficiálne získal štatút vedeckého inštitútu. Vedci, ktorí vytvorili základný vzorec opísaných prostriedkov, už viac ako rok spolupracujú s talianskymi trichológmi a lekármi z iných európskych krajín. Na zistenie klinického účinku sa uskutočnili rozsiahle testy, ktorých výsledky oficiálne zdokumentované hodnotenia "Rinfoltil" boli dostatočne pozitívne na vytvorenie priemyselnej výroby výrobkov.

Ako to funguje?

Podľa talianskych vedcov sa androgénna alopécia vysvetľuje enzýmom 5-alfa reduktázy produkovaným ľudskými žľazami, vlasovými folikulami. Táto zlúčenina ovplyvňuje testosterón, aktivuje tvorbu dihydrotestosterónu, toxického pre vlasy. Čím citlivejšie sú vlasy, tým rýchlejšie otrava. To vedie k oslabeniu kučier, strate, oslabeniu pigmentácie, skráteniu životného cyklu.

Recenzie rozšíreného vzorca "Rinfoltil" obsahujú odkazy na nasledujúce pozitívne aspekty používania série:

  • môže byť použitý počas tehotenstva, laktácie, ako súčasť iba prírodných zložiek;
  • wellness komplexný efekt;
  • zdravie, krása vlasov.

Prosím, prosím!

Výrobca to vysvetľuje prítomnosťou extraktu extrahovaného z bobúľ rastliny Serenoa Repens. Už dlho je známa pre svoj pozitívny vplyv na ľudské telo, ale moderný vedecký prístup odhalil ďalšie účinky a našiel nové metódy na aplikáciu týchto bobúľ, najmä zlúčeniny, ktoré obsahujú s vlastnosťami antiandrogénu. Mimochodom, v predchádzajúcich časoch, nástroj bol použitý na vyliečenie močového, reprodukčného systému, vrátane prostaty.

Ako výrobca zaručuje, je to prítomnosť tohto prírodného prvku, ktorý možno vysvetliť pozitívnym účinkom, ktorý opísal Rinfoltil s recenziami kofeínu (ako aj pleťové vody, ampulky tejto línie). Zlúčenina je foto-inhibítor, ktorý súčasne inhibuje 5-alfa reduktázu a tiež znižuje aktivitu metabolizmu dihydrotestosterónu vo vlasových folikuloch.

Maximálny výsledok

Na zvýšenie účinku extraktu extrahovaného z plodov Serenoa Repens výrobca pridal ku všetkým prostriedkom opísaných línií rastlinné zložky známe pre ich vplyv na ľudské zdravie. V mnohých recenzií "Rinfoltila" je potrebné poznamenať, že prítomnosť ženšenu, ginkgo biloba v zložení liekov spôsobuje dôveru v ľudí. Tieto zložky stimulujú metabolizmus, čím aktivujú rast vlasov. Okrem toho je v kompozícii obsiahnutá mäta pieporná, ktorá rozširuje cievy, je prirodzene anestetikum, antiseptikum a pomáha eliminovať zápal. Pod vplyvom mäty rastú vlasy rýchlejšie, sú aktívnejšie, krvný obeh sa zlepšuje, tón sa zvyšuje. Mincovňa zjednodušuje manipuláciu s vlasmi, čo uľahčuje upevnenie účesu. Táto zložka tiež zabraňuje lupinám.

Ďalším pozitívnym účinkom je extrakt z žeruchy, bohatý na vitamíny a napomáhajúci rýchlejšie hojenie menších rán. Okrem toho táto zložka vyživuje vlasy. Nakoniec je v kompozícii čínska kamélia - prírodný prírodný antioxidant, antiseptikum, boj proti zápalu.

Veríte mi alebo nie?

Na zvýšenie účinku lieku (ako aj na vytvorenie väčšej dôvery zákazníkov) pridal výrobca do produktového radu fytoestrogény. Tieto zložky majú pozitívny vplyv len na ženskú polovicu klientov, a ak si myslíte, že hodnotenie "Rinfoltil", pomerne výrazný. Látky sa stali známe vedcom asi pred desiatimi rokmi a v súčasnosti ich používajú trichológovia po celom svete v neustálej praxi.

Komplexný vplyv zložiek liečiva (ako aj dôvera samotného pacienta, že liek jej určite pomôže) umožňuje dosiahnuť úžasné výsledky. Vzhľadom k tomu, recenzie "Rinfoltil" (ampulky, šampóny, pleťové vody - v skratke, všetko) dokázať, pravítko skutočne začína rast vlasov, a to je veľmi aktívny, a vlasy sa zdá byť oživený. Po dostatočnom čase, podľa inštrukcií na použitie pod vplyvom prípravkov (na tento účel trvajú najmä hodnotenia Rinfoltil Espresso), vlasy obnovia svoju prirodzenú farbu a zároveň hrúbku. Nadmerné spory sa zastavia, účes sa vráti do normálu.

Účinok - len v komplexe

Celkový výrobca je pozornosť kupujúcich:

  • Pleťové vody na spevnenie a aktiváciu určené špeciálne pre ženy a mužov;
  • šampóny na posilnenie vlasov a na aktiváciu rastu;
  • tablety;
  • ampulky postavené na zosilnenom vzorci.

Ako upozorňuje výrobca, skutočne hmatateľný, trvalý efekt bude zrejmý len pri kombinovaní viacerých produktov zo špecifikovanej línie. Na druhej strane, pozitívne recenzie o Rinfoltile tiež súhlasia, je však pravda, že radosť nie je vôbec lacná. Pozrime sa bližšie na ceny:

  • mlieko (balenie 10 kapsúl) - takmer jeden a pol tisíc;
  • šampón (200 ml) - 600 rubľov;
  • tablety (60 kusov v jednom balení) - 500 rubľov;
  • ampulky (balenie 10 kusov) - jeden a pol tisíc rubľov.

Aby ste dosiahli dobrý výsledok, musíte súčasne piť tabletky, používať šampón a ampulky. Ako výrobca zabezpečuje (a to odráža prehľad o tabletách, šampónoch a pleťových mliekoch Rinfoltil), s takou kombináciou bude mať komplex neprekonateľný účinok. Vlasy budú zdravé, vlasy zostanú na mieste, bez alopécie - a tak až do konca kurzu a ešte dlhšie.

Nové zo všetkých problémov

Recenzia Rinfoltil tablety, šampóny a pleťové vody dokázať, že lieky, ktoré sa objavili na našom trhu pomerne nedávno už pomáhajú mnohým ľuďom, šetrí ich vlasy z vypadnutia. Nie sú však len silnejšie. Ako sa hovorí, miznú v iných častiach tela!

Rast vlasov na rukách, tvár je spomalená. Je to spôsobené odlišným genetickým programom, okrem hlavy vlasov na hlave, mechanizmu na spracovanie dihydrotestosterónu. Predpokladá sa, že zrejmým dôkazom tohto postulátu je hojnosť plešatých mužov bohatých na vlasy na hrudi a brade. Okrem toho sa zistilo, že ak majú ženy ruky na tvári a tvári, ich vlasy rastú aktívnejšie, než sa považuje za normu, potom začínajú mať problémy s hlavou na hlave - plešatosť hrozí. A zo všetkého, takmer prirodzene, magickým spôsobom, prirodzená, rastlinná, bezpečná, príjemná aplikácia pomáha (pokiaľ nie je vonia veľmi dobre). Pravda, drahá, ale zdá sa, že je to jeho jediná nevýhoda. A aké peniaze nedáš za krásu? Ak by to len pomohlo...

Vnútri...

Tablety "Rinfoltil" (podľa recenzií je cena za ne oprávnená, ale či je to stojí za to, aby tento druh peňazí - to je na každom zákazníkovi rozhodnúť) prezentované výrobcom ako prostriedok, nepostrádateľné, ak sa strata stane bohatou. Sú vhodné pre každého bez ohľadu na pohlavie. Vďaka príjmu tabliet sú zložky v krvi, prenikajú do kože zvnútra, pôsobia na najhlbšie vrstvy, ktoré sú pre topicky aplikovateľné látky neprístupné.

Ampulky "Rinfoltil" (recenzie o nich ako celku sú tiež pozitívne) sú vytvorené pre tých, ktorí strácajú svoju plešivosť vlasov veľmi rýchlo. Vhodné len v komplexe so šampónom od rovnakého výrobcu. Môže byť kombinovaný s inými ampulkami rovnakej značky.

... a vonku

Šampóny sú prezentované v dvoch variantoch - pre posilnenie vlasov a proti vypadávaniu vlasov (druhá možnosť je silnejšia). Spevnenie je vhodné ako profylaktické, pomáha predchádzať vypadávaniu vlasov a môže sa používať aj ako hlavná terapia "Rinfoltil". Šampón je potrebný na prípravu vlasovej pokožky na krém rovnakej značky. Posilnená verzia nástroja dopĺňa ošetrenie ampulkami, pripravuje pokožku na aplikáciu lieku.

Rinfoltil pleťové vody sú veľmi príjemné na použitie, aj keď, ako je uvedené v recenziách, to nie je veľmi dobre vonia. Ale aplikujte ich ľahko, nezostávajú žiadne stopy. Predpokladá sa, že lotiony budú liečiť alopéciu na samom začiatku. Ak je človek konfrontovaný so stresujúcou situáciou (nielen emocionálnou, ale aj fyzickou), ide o pleťové vody Rinfoltil, ktoré pomôžu zachovať vlasy na hlave. Výrobca odporúča ich použitie počas akútnej fázy akejkoľvek choroby, ktorá ovplyvňuje vlasy, pri zmene ročných období, v inej situácii, nepríjemných pre vlasy a provokujúcich stratách. Predpokladá sa, že najlepší výsledok možno dosiahnuť, ak kombinujete krém so šampónom.

Aplikovať lieky "Rinfoltil" môže byť súčasne s obvyklými prostriedkami pre starostlivosť o vlasy. Môžete napríklad použiť špeciálny nástroj na úpravu vlasov na vlasy, ale je dôležité dodržiavať jednu podmienku: platí len pre suché vlasy a pokožku hlavy.

Čo a ako zaobchádzať?

Výrobca odporúča niekoľko schém použitia nástrojov, ktoré vyvinul. Vyberte si konkrétnu potrebu so zameraním na stav vlasov. Pri výbere nevhodnej schémy nikto nemôže zaručiť účinnosť. Ak nie je potreba liečby, ale osoba chce vykonať preventívny program, aby sa zabránilo allopecia v budúcnosti, potom krém a šampón by mali byť kombinované. Takýto program je relevantný počas stresových období, pri zmene ročných období, pri pohybe alebo exacerbácii chronických patológií. Treba mať na pamäti, že výsledok možno dosiahnuť s trvaním kurzu najmenej štyri roky a je lepšie vydržať 4 mesiace bez prestávky. Jedna fľaša mlieka je určená na 50 dní, jedno balenie šampónu na sto dní.

Ak už plešatosť začala, je potrebné kombinovať tablety, šampóny a ampulky. Približne výpočet, koľko bude takáto liečba stáť, je potrebné vziať do úvahy, že jedno balenie tabliet je dostatočné na 25 dní, ampulky na dvojnásobnú dĺžku, šampón bude strávený asi sto dní. Výrobca sľubuje viac alebo menej výrazný výsledok po 4 mesiacoch nepretržitého používania liekov podľa tejto schémy.

Pomôže to alebo nie?

Odkiaľ pochádzajú negatívne recenzie o takomto čarovnom nástroji? Koniec koncov, existujú používatelia, ktorí s istotou píšu, že "Rinfoltil" vôbec nepomôže. Vo väčšine prípadov sa výrobca (jeho zástupca v Rusku) odvoláva na prípady, keď lieky nemôžu mať žiadny účinok. Všetky tieto situácie sú uvedené v návode na použitie série. Existuje niekoľko takýchto „nezaručených“ situácií. Napríklad, ak je žiarovka už atrofovaná, nebude to mať žiadny účinok, aj keď sa všetky lieky používajú súčasne. Skutočný výsledok je preto prisľúbený len tým, ktorí začali liečebný program včas.

Tiež je nemožné s pomocou "Rinfoltila", aby sa zabránilo plešatosti, vyvolané drogami. Napríklad, ak je osoba liečená beta-blokátormi, antikoagulanciami, psychotropnými látkami, hormonálnymi alebo bojujúcimi nádormi, „Rinfoltil“ je bezmocný. Nebude tiež žiadny výsledok, ak vlasy náhle začali veľmi aktívne vypadávať, pretože dôvodom je s najväčšou pravdepodobnosťou nie genetická alopécia, ale životný štýl alebo zdravie.

Všetko individuálne!

Ako dlho čakať na účinok, ak bolo rozhodnuté zveriť sa "Rinfoltila"? Prehľady sú veľmi odlišné - po niekoľkých týždňoch si niekto všimol pozitívny trend, zatiaľ čo iní to necítili po troch mesiacoch (zdá sa, že to je výsledok, ale zdá sa, že to nie je jasné). Výrobca to vysvetľuje individuálnymi vlastnosťami organizmu, citlivosťou na aktívne zložky. Vo väčšine prípadov môžete dúfať v výsledok do štvrtého mesiaca užívania, a najprv rastú vlasy, ktoré nemajú prakticky žiadnu farbu, ktorá bude mať časom normálnu hrúbku a farbu pod vplyvom liečebného programu.

Výrobca tiež nezaručuje, že po ukončení kurzu „Rinfoltila“ bude účinok pokračovať aspoň nejaký dlhý čas. Spoločnosť zabezpečuje: dlhodobý výsledok je možný, závisí od vlastností konkrétneho organizmu; ak nie je dodržaný, odporúča, aby ste pokračovali v používaní liekov. Môžete sa k nim tiež občas uchýliť, čas od času si zariadiť vlasy „terapeutickú dovolenku“ na 3-4 mesiace. Aby sa medzi týmito obdobiami cítili lepšie, odporúčame neustále používať šampóny Rinfoltil. Sú neutrálne, preto sú vhodné na každodenné použitie.

Vlasové ampulky Lotion pre ženy RINFOLTIL Espresso

Ako pestovať vlasy, alebo krásne vlasy. Časť 3. (+++ FOTOGRAFIE vlasov)

Dobrý deň, milí čitatelia! Prišiel december a nastal čas na ďalší kurz na posilnenie vlasov. Voľba padla na ampulky na vlasy RINFOLTIL Espresso pre ženy, alebo skôr čakali na krídlach od leta. Kúpil som ich v lekárenskej sieti v čase, keď som bol veľmi znepokojený problémom vypadávania vlasov. Ale kvôli použitiu iného nástroja, ktorý si môžete prečítať o... "Rel =" nofollow "> tu, kurz bol odložený.

Prvýkrát som tento nástroj vyskúšal asi pred 3 rokmi a bol som rád. Po dlhom čase ho nemohli nájsť. Kúpené bez rozmýšľania. A nie je sklamaný.

- Stimuluje rast vlasov.

Čistú pokožku hlavy aplikujte trikrát týždenne s hrotom dávkovača. Masáž, nepláchnite. Odporúčaný priebežný kurz: 3-4 mesiace.

Objem: 10 ampúl, po 10 ml

Mám dizajn balenia. Stáva sa to a ďalšie, ale v opise av zložení som nenašiel rozdiel.

Opis, spôsob použitia a zloženie sú uvedené na zadnej strane.

Krabica je veľmi objemná, vo vnútri 2 vrstvy 5 ampúl + dávkovač.

Jedna ampulka stačí na 4-6 aplikácií. Počas prvého cyklu Rinfoltila som naraz používal polovičné ampulky, vlasy na koreňoch boli veľmi lepkavé. Naneste niekoľko kvapiek na pokožku hlavy a rozotrite.

Vôňa je ľahká, bylinná, rýchlo zmizne.

Priehľadná konzistencia s mierne žltkastým nádychom.

Na ampulki oblečený dávkovač a kvapka aplikovaná na pokožku hlavy.

Vypadávanie vlasov sa naozaj zastaví. Rast sa zlepšuje, ale nie veľmi. Za tri a pol mesiaca pravidelného používania, vlasy rástli späť o 5-6 cm Pre mňa je to dobrý výsledok, ale nie najlepší.

Na fotografii vlasy po použití Rinfoltila, tri a pol mesiaca. Ospravedlňujem sa za nerovnomerné a niekedy aj orezané konce. Fotografoval špeciálne pred "účes" pre tých, ktorí majú túžbu porovnať s predchádzajúcim výsledkom.

Na začiatku kurzu sa používa Estel Otium Unique (aktivačný šampón, ktorý stimuluje rast vlasov)

A minulý mesiac - Estel Otium Diamond (krémový šampón pre hladké a lesklé vlasy)

Odkazy na oba šampóny sú uvedené nižšie.

Pre záujemcov:

Ako pestovať vlasy, alebo krásne vlasy. Časť 1. (+++ FOTOGRAFIE vlasov)

Ako pestovať vlasy, alebo krásne vlasy. Časť 2. (+++ FOTOGRAFIE vlasov)

Ako pestovať vlasy, alebo krásne vlasy. Časť 4. O lesku (+++ FOTO vlasov)

Nádherné riasy, alebo ako zlepšiť rast rias (+++ PHOTO riasy)

Buďte krásni a úspešní pri nakupovaní.

Nepomohol som ((

Už dva roky mi nepomohlo nič stratiť. Zdá sa mi, že Rinfallove ampulky sú poslednou šancou, ako zastaviť rednutie vlasov. V zime som si kúpil jedno balenie v lekárni, cena je asi 1000r za 10 ampúl. Treba ho potrebovať 3 krát týždenne v pokožke hlavy. Sľuby na boxe a na webstránke ma práve inšpirovali!

Nové injekčné liekovky Rinfoltil Espresso, ako predtým, obsahujú osvedčený extrakt trpasličí dlane. Ale teraz je zahrnutý aj kofeín. Dávkovanie kofeínu v nových ampulkách je schopné vrátiť sa k aktívnemu rastu, dokonca aj vlasom naprogramovaným prírodným spôsobom. Tieto dve hlavné zložky sú zamerané na boj proti vypadávaniu vlasov, ale majú úplne iný mechanizmus účinku. To dáva novej Rinfoltil Espresso bezkonkurenčnú účinnosť. Okrem toho prítomnosť kofeínu rozširuje rozsah pôsobnosti novej Rinfoltila - teraz bude účinná, aj keď vypadávanie vlasov nie je spojené s androgénnou alopéciou. A aj keď sú vaše vlasy úplne zdravé, Rinfoltil Espresso ho ešte posilní.

Tekutina je mierne hnedastej farby, vonia veľmi chutné, na vlasoch je príjemná vegetatívna vôňa. Ampulka by mala byť rozbitá a nasadený plastový uzáver s uzáverom by mal byť nasadený na vrch - stlačiť na viečko a tekutina bude vytekať von.

Začal ich trieť každý druhý deň. Spočiatku, dokonca aj pred prácou, som ho trela ráno, moje vlasy neboli obzvlášť špinavé s ampulkami (celkom dosť, a moje vlasy sú mastné, moje každé ráno). Potom sa ráno triasla o dni voľna. Plán práce umožňuje. Pracujem každý druhý deň alebo po dvoch odlišne. Označil som na krabičke konkrétne koľkokrát som si trepal ampulky. Za celý priebeh 9 ampuliek (náhodne rozdrvených jeden na kúsky) sa získalo 44 otierok, to znamená, že jedna ampulka postačovala na asi 5 otieraní.

Použil som asi 3 mesiace, nevidel som absolútne žiadne výsledky. Chcel som si kúpiť ďalší balíček, ale včas som objavil informácie o pokožke pokožky hlavy s Eicherbom Nuhairom. Teraz ho používam, neskôr bude na ňom preskúmanie. Rinfoltil Stále radím. Domnievam sa, že pomôže riešiť problémy s inými ľuďmi. Myslím si, že mám vnútorné problémy (((

Pomohli mi s veľmi silnou stratou. Poviem vám, ako používať a aké výsledky očakávať.

Takže, Rinfoltil ampulky na vlasy.

Pred niekoľkými mesiacmi som zažil ťažké vypadávanie vlasov, dokonca by som povedal plešatosti. Na liečbu tohto problému začala užívať tablety Selentsin zvnútra. A pre vonkajšie použitie som sa rozhodol vyskúšať Rinfoltil.

Kúpil som šampón a ampulky Rinfoltil Espresso. Náklady na ampulky asi 800 rubľov.

V balení 10 ampúl po 10 ml. Jedna ampulka stačí na 2 aplikácie, ak sa aplikuje na celú pokožku hlavy. Ak len pre problémové oblasti, potom dosť na 3 krát.

Prostriedky sa musia aplikovať na suché, umyté vlasy. Najprv som si umyla hlavu šampónom Rinfoltil, potom sa moje vlasy vyschli prirodzeným spôsobom a aplikovala som produkt z ampúl na partie. A tu stála pechalka. Rinfoltil blátivé vlasy! Držia sa spolu medzi sebou a vyzerajú neusporiadané (ako sa ukázalo, ricínový olej bol z nejakého dôvodu uviaznutý v kompozícii). Všeobecne platí, že raz za 2-3 dni som musel chodiť s nie veľmi reprezentatívnymi vlasmi. Za to a vzlietnuť skóre.

Po aplikácii lieku sa na pokožke hlavy pociťuje chlad a mierny pocit brnenia. Trvá to 30 minút.

Teraz o akcii. Po asi 3-4 fľaštičkách som si všimol zlepšenie. Vlasy a teraz pri stúpaní veľmi veľa, ale plešatosti nie je volaná. Beh cez moje vlasy, mám 5-6 chĺpky v ruke, tam bolo aspoň 15.

A tip: nesnažte sa rezať liekovky nožom pozdĺž bielej čiary. Časť, ktorá sa musí odlomiť (t.j. hrot), ju jednoducho drží hrubým uterákom a rozbije ju. Mám všetko jednoducho, bez rozptýlených kúskov skla.

Veľmi dobrý nástroj na rast vlasov.

jednoducho nemusíte čakať na zázrak vo forme hrubej hlavy vlasov!) vám to nedá. ale čo urýchli rast vašich vlasov a zastaví stratu je určite !!

Začnem s krabicou: celkom jednoduchý dizajn. Krabica sa rozprestiera vpravo a vľavo.

ampulky, podobné lekárskym, sú v dvoch vrstvách.

Vnútri boxu je inštrukcia.

Len sa bojím otvoriť ich „holýma rukami“, takže vždy odlamujem hlavu uterákom, aby som si neporanil ruky))) je v krabici špeciálny dávkovač s vekom (hlavná vec je nestratiť, pretože je to jeden). prostriedok sa aplikuje na celú pokožku hlavy, jedna aplikácia berie polovicu ampulky.

vlasy po tom, čo sa nedajú k sebe, vôňa je viditeľná, ale nie silná! po aplikácii, skalp "popáleniny", ale nie moc, a to nevadí mi, dokonca sa to páči! podobný pocit, ako po posilňovni, vidíte, je príjemná bolesť, keď svaly bolia, je okamžite jasné, že tam je účinok, a tu mám rovnaké! a tiež som si kúpil šampón! tu to je - dúfam, že vám to tiež pomôže!

NAJLEPŠIE PROSTRIEDKY Z VLASOVÝCH STRÁT

Krásne dievčatá chcú zdieľať zázračný liek na pleťové vody pre ženy RINFOLTIL Espresso. Trochu o mojich vlasoch som mal nádherné hrubé vlasy dlhšie ako 60 cm a vyrábal som ich takmer na pás. Bohužiaľ, život je taký, že som musel čeliť dvom krutým stresom a takmer v tom istom čase mi vlasy nemohli vydržať a začali odtrhávať koreň zhruba 10 cm, potom sa zastavil a prišiel druhý stres a potom sa začal horor. Celých 9 mesiacov sa celá moja hlava zmenila na krátky a veľmi tenký chvost myši na deň, 300 alebo viac vlasov padalo všade na oblečenie na podlahe, kde som bol úplne všade, kde mi vlasy boli len nočnou morou. V zúfalstve, ktoré som práve neurobil a ľudových prostriedkov, ako je cibuľa, lopúch oleja, všetky druhy tinktúr, odvarov, atď nič sa nezmenilo. Dokonca aj vitamíny videl pre tehotné ženy a stále účinok 0. A po prečítaní recenzie v zúfalstve som sa rozhodol rozdeliť sa s peniazmi a šiel do lekárne kúpiť jeden veľmi známy drahý nástroj, ale v lekárni dievčatá dievčatá lekárnici sa ukázali byť veľmi slušné a povedal, že Rinfoltill je veľmi dobrý liek, ktorý nie je tak oddelený. preto si každý vezme nástroj, ktorý som chcel vziať, a stojí 2,200 rubľov. a Rinfoltil ma opustil 837,50 rub. nie zlá ekonomika.

Potom som prišiel domov, umyl si hlavu a nasadil si sušené vlasové korene.Rinfoltil opustil dlážku fialy, potom som po dvoch hodinách aplikoval na podlahu vlasu ďalšie podlahy fialy a mierne ráno som masíroval, keď som si česal vlasy, vypadli len 3 chĺpky a pred tým jeden česanie padol na 40 vlasov.

.Odporúčam ho všetkým, vezmite si to a nebudete ľutovať veľmi dobrý liek na dlhých 9 mesiacov, po prvý krát sa nebojím, že by som sa ráno celý deň rozbehol cez vlasy a nemôžem tomu uveriť.

Kto má problémy, radím, pre prevenciu, je to zbytočné!

Ani neviem, či odporučiť tento systém: ampulky, šampón a vitamíny pre niekoho alebo nie. Ak naozaj máte problém, ktorý je spojený s androgénnou stratou, alebo čokoľvek, vo všeobecnosti s problémom hormónov, potom určite áno! Pomáha obnoviť vlasy, najprv je aktívna strata vlasov, ktorá už prešla svojím cyklom a prestala rásť, ale stále je na hlave. Potom sa strata zastaví a objaví sa veľa nových vlasov. Zároveň sa znižuje celkový objem chvosta, čo ma vôbec rozhnevalo. Pretože nemám žiadne hormonálne problémy, chcela som, aby sa moje vlasy stali hrubšie, rástli rýchlejšie a vypadávali menej. Ale to sa nestalo! Uvedomil som si, že hrúbka chĺpkov leží geneticky. Nemôže byť zvýšená. Ale ľahko sa zhoršuje, so všetkými druhmi farieb, žehličky a nesprávnou starostlivosťou.

Použil som ju 3-4 mesiace, možno mi vlasy rástli rýchlejšie, ale nevšimol som si to. Po zastavení sa všetko vrátilo na svoje miesto, mierne vypadlo, ale objem vlasov sa neznížil, všeobecne sa používal márne. Nebudem.

Ale pre tých, ktorí majú naozaj problémy, plešatosti atď., Radím vám! Myslím, že to veľmi dobre aktivuje rast nových vlasov.

Balenie - ampulka, ktorá musí byť rozbitá a nasadená na viečko. Niekto nie je veľmi pohodlný. Vôňa zeleniny, nie škaredá. Ale vytrvalý, je nejaký čas na vlasy. Aplikujte po umytí 3 krát týždenne. Zdá sa, že nie je pokaziť korene, ale ďalší deň vlasy nie sú príliš čerstvé. Mimochodom, cena je nízka, asi 700-800 p.

Jedna fotografia len použitej ampulky, nie viac))

Účinok je dočasný.

Narazil som na krabicu z týchto ampuliek, ktoré som použil pred 2 rokmi, a teraz si ponechám všetky nepotrebné veci, ale možno ich niekedy potrebujem ( áno ako) malé veci a rozhodol sa napísať recenziu o tomto nástroji.

Stojí za to v tej dobe 1000 rubľov za 10 ampúl, teraz neviem, akú cenu. Po hľadaní recenzií na internete som sa rozhodol kúpiť tieto ampulky a šampón, ktoré boli mimochodom zbytočné.

Sľuby výrobcu a lákať.

Zloženie je tiež celkom dobré, hoci tomu naozaj nerozumiem.

Keď som otvoril krabicu doma, zistil som, že jedna ampulka bola rozbitá, už mínus k výrobcovi, ampulky vyrobené z tenkého skla bojujú ľahko, ale dobre, existuje 9 ďalších, jedna ampulka je dosť na 3 krát, ukáže sa, že box je dosť na 2 mesiace používania.

Ďalšie mínus pre mňa bolo opäť v nepraktickosti sklenených ampuliek, bolo veľmi ťažké rovnomerne sa oddeliť od krku, často sa rozpadalo nerovnomerne, bolo okolo neho príliš veľa pohárov.

Ukázalo sa však, že silikónová hubica je celkom pohodlná a to je jedna z mála výhod tohto výrobku.

Takže pri otváraní ampulky, ostrý nepríjemný zápach narazí na nos, stále, alkohol v kompozícii je na prvom mieste.

Musíte si umyť vlasy, osušiť si vlasy, potom aplikovať liek, môžete zabudnúť na akýkoľvek štýl vôbec, pretože toto lepkavé mlieko a celý bazálny objem anuluje pleťové mlieko, takže po dobu 2 mesiacov som prešiel bodnou srsťou a dokonca aj ranou, pretože pozeralo sa mi na hlavu, akoby som si vlasy vôbec nevypral, ale dobre, hlavná vec je, že účinok bol, a to bolo v skutočnosti, že po prvej ampulke vlasy začali vypadávať menej.

Po celú dobu, keď som používal pleťové mlieko, vypadávanie vlasov sa výrazne znížilo, ale potom, čo som ho prestal používať, vypadávanie vlasov sa opäť zvyšovalo, vlasy vypadávali rovnako ako predtým, ako sa mlieko aplikovalo, vypadávanie vlasov sa v období jesene-jari zvyšuje.

Tento nástroj sa neodporúča, pre mňa je príliš veľa minusov:

-úplný nedostatok vlasov na hlave v čase použitia.

-nepohodlnej sklenenej fľaše.

-cena je neprimerane vysoká.

Ak si chcete tento nástroj kúpiť alebo nie, rozhodnete sa, práve som opísal svoje pocity a účinok jeho použitia.

Rozvod na chorých peniazoch

Čítal som recenzie na túto drogu...... S pozdravom pre tých, ktorým pomáhal. Ale ja sám plne súhlasím s tými, ktorí nemilosrdne nadávajú. Poviem vám môj smutný príbeh.

V júni 2013 mi začali vypadávať vlasy. Po vyskúšaní mnohých masiek, vitamínov a šampónov, prechádzaní všetkými druhmi lekárov a pri analýzach nenašli nič hrozné, som vo februári 2014 išiel na stretnutie s trichológom. Milá mladá dáma mi napísala veľa rôznych drog, šampónov a vitamínov, vrátane šampónov a ampuliek "Rinfoltil". Cena viac ako 400 rubľov šampón, cena ampuliek (stráž!) - 970 rubľov. Používam to všetko dobré už 6 mesiacov, výsledkom je nulový bod chrenových desatín. Okrem toho, po šampóne, vlasy vyžarujú jemnú vôňu... ryby. Teraz však nie je o ňom, ale o ampulkách.

Spočiatku som si kúpil ampulky v hnedom obale (Rinfoltil-Espresso). Trochu som ich rozmazal. V jednom balení, 10 ampúl po 10 mililitrov, tryska a uzáver. Ampulky sú u konca, kúpil nový - "Rinfoltil s organickým kremíka." V podstate to isté platí aj pre iné obaly. Existuje nejaký zmysel od prvého? Nie. Existuje nejaký zmysel pre druhú? Nie. Ale zaplatil za dve sady tohto odpadu takmer 2000 rubľov. Tak, dámy.

Jediné, čo výrobca neoklamal, je nedostatok lepkavosti po aplikácii aj na mastné vlasy. Zvyšok je lož a ​​vynález.

Recenzia z "Makfa81" na ampulkách na vlasové vody pre ženy RINFOLTIL Espresso

Názov: Makfa81. Typ preskúmania: neutrálne
Hodnotenie: 4,8 z 5 hviezdičiek. 31-07-2017 03:19:57

aktivuje rast nových vlasov, vlasy rastú rýchlo, pomerne rozumnú cenu, jednoduché použitie

ako celok, vlasy naďalej pomaly tenké, pokaziť vlasy, nové vlasy sú veľmi tenké, špecifické

Myslím si, že na Zemi je veľmi málo ľudí, ktorí sú 100% v poriadku so svojím vzhľadom. Niekto má problémy s vlasmi, niekto s nechtami, niekto s váhou, s kožou a nikdy neviete. A niekto naraz.

Teraz mám šťastie s kožou. Je to úplne problematické. Ani ako tínedžer som nepoznal žiadne choroby. Ale tu sú vlasy a nechty... Nechty sú tenké, dystrofické. A vlasy... Ako to hovoria ľudia?

Toto je o mne. Áno, a tenké, vždy zmätené. No, žiadne šťastie a všetko s génmi.

Ale všetko, ako vieme, je známe porovnaním. Ak by výraz „tri chĺpky“ mal pre mňa obrazový význam, potom v posledných rokoch je to doslovná vec. Mal som problémy s vypadnutím niekoľko rokov. Hneď poviem, že nepoznám príčinu spadu. neboli preskúmané. Ale potom, čo som čítal veľa informácií v priebehu rokov, predpokladám, že je to AHA. Pre dva príznaky: ● postupné pomalé riedenie vlasov; ● rednutie vlasov.

Pred možnými otázkami odpoviem okamžite:

1. Áno, viem, kto je trichológ.

2. Áno, chápem, že stále musíte hľadať príčinu.

Moje plešaté problémy na fotografii nižšie. Tieto fotografie boli odfotografované mesiac po začiatku používania ampuliek Rinfoltil espresso, ale označil by som ich ako „pred“ fotografiu, pretože výsledok v tom čase sa vôbec necítil.

Vypadávanie vlasov Strata vlasov

Zriedenie vlasov, ako som napísal vyššie, bolo postupné, až kým sa nestane jedna udalosť v mojom živote. A udalosť je moje druhé tehotenstvo, počas ktorého som nevidel žiadne stratené vlasy. Ako viete, počas tohto obdobia sa strata takmer zastaví a vlasy mnohých sa dokonca stávajú krajšími a silnejšími. Ale čo ma čakalo tri alebo štyri mesiace po pôrode! Všetko, čo nevypadlo počas tehotenstva, začalo opustiť hlavu pred „očami“. A viete si predstaviť, čo je to nočná mora, ak ste ešte „počítali na prstoch“ pred týmito vlasmi?

Vzhľadom na to, že som dojčil, potreboval som prirodzený liek a začal som robiť cibuľové masky, z ktorých sa kvôli strašnému zápachu vyhodilo toľko času. Našťastie som na materskej dovolenke a nikto ma necítil

Chcem povedať, že sa mi podarilo zastaviť pád. Vlasy získali zdravý, lesklý vzhľad, nové chĺpky vyliezli (podľa môjho názoru ich bolo omnoho menej ako tých stratených). Ale čas sa blížil k jari, k odstráneniu klobúkov. Už som nemohol chodiť s takou jantárovou cibuľkou, ktorá nezmizne úplne, ale na potu sa občas zintenzívňuje. Začala hľadať novú drogu, počas ktorej narazila na ampulky espressa Rinfoltil pre ženy.

Ampulky Rinfoltil espresso pre ženy

Čo ma k tomuto lieku priťahovalo?

♣ Sľubuje vyriešiť problém vypadávania vlasov akéhokoľvek typu.

Toto sú sľuby výrobcu z obalu. ↓ enj dostup Ampulky Rinfoltil espresso pre ženy

Výsledky sľubov sa budú diskutovať nižšie. Teraz trochu o výrobku.

Miesto nákupu: IM [link].

Cena: nekonečne rastie ako huby po daždi. Teraz v tomto IM 1141 rubľov.

Balenie: 10 sklenených liekoviek (ampúl) po 10 ml. každej z nich. Nemusia strihať, ľahko sa rozbijú s uterákom.

Ampulky Rinfoltil espresso pre ženy

K ampulkám je pripojená silikónová dávkovacia dýza s uzáverom. Dávky dobre. Prebytok sa neriadi.

Ampulky Rinfoltil espresso pre ženy

Farba, vôňa, textúra: takmer bezfarebná kvapalina so špecifickým bylinným vôňou. Osobne veľmi necítim.

Obsah balenia: ↓ compare attrib Ampulky Rinfoltil espresso pre ženy

Ale viac o vlastnostiach aktívnych zložiek pleťového mlieka ↓ exception attrib

Hlavná zložka akéhokoľvek prostriedku "Rinfoltil":

Trpasličí palmové plody Serenoa Repens (alebo Saw Palmetto)

Trpaslík palmové plody obsahujú prírodné antiandrogény, ktoré blokujú pôsobenie enzýmu 5-alfa reduktázy a interferujú s premenou testosterónu na dihydrotestosterón - najčastejšou príčinou straty vlasov u žien a plešatosti u mužov.

Domorodé americké kmene tradične používali túto rastlinu ako prostriedok na liečbu mnohých ochorení, najmä tých, ktoré sú spojené s prostatou a genitourinárnym systémom. V trichológii, tento prírodný antiandrogén začal byť používaný ako liek na vypadávanie vlasov, po objavení mechanizmov androgénnej alopécie.

Extrakt z palmových plodov je základom akéhokoľvek činidla Rinfoltil a je obsiahnutý v rovnakej dávke.

Ďalšie komponenty "Rinfoltil Espresso":

Pre poskytovanie komplexných efektov a obnovenie vlasov, zloženie výrobkov Rinfoltil Espresso, okrem plodov trpasličí palmy, navyše obsahuje kofeín a ďalšie rastlinné zložky.

V dôsledku aplikácie sú stimulované metabolické procesy v pokožke hlavy, zvýšený rast vlasov a výživa pokožky hlavy a svrbenie pokožky hlavy a lupín.

Užitočné vlastnosti rastlín, ktoré tvoria Rinfoltil:

Kofeín je silný stimulátor rastu vlasov, keď sa používa externe. Táto vlastnosť kofeínu bola objavená celkom nedávno, v roku 2007 nemeckými vedcami *. Na rozdiel od plodov trpasličích dlaní sa účinok kofeínu na rast vlasov prejavuje bez ohľadu na náchylnosť k vypadávaniu vlasov alebo plešatosti.

Kofeín účinkuje, aj keď problémy s vlasmi nie sú spojené s androgénnou alopéciou. Je pozoruhodné, že kofeín aktivuje rast vlasov len vtedy, keď sa aplikuje externe a nevykazuje žiadnu aktivitu pri orálnom podaní.

Ako aktívna zložka je kofeín „vizitkou“ série Rinfoltil Espresso a je zahrnutý len v týchto produktoch.

Ginkgo biloba a ženšen.

Výťažky z Ginkgo Biloba a ženšenu stimulujú mikrocirkuláciu v pokožke hlavy a výrazne zlepšujú metabolické procesy vo vlasových folikuloch. Dodatočný prítok kyslíka, vitamínov, minerálov a ďalších živín potrebných na tvorbu a rast vlasov posilňuje vlasy a stimuluje ich zdravý rast.

Extrakt z mäty odstraňuje svrbenie pokožky hlavy, ktoré často sprevádza problém vypadávania vlasov. Okrem vazodilatačného a antiseptického pôsobenia má mäta tiež anestetický účinok a upokojuje zapálenú pokožku. Mincovňa dráždi nervové zakončenia, vytvára pocit chladu a brnenia, spôsobuje spech krvi do vlasových folikulov, stimuluje rast vlasov. Zmäkčuje vlasy, zabraňuje lupinám, zlepšuje vlasový tón a fixuje vlasy.

Všetko je tak prirodzené a užitočné, ale ja, ako človek, ktorý sa kedysi naučil byť odborníkom na komodity, je v rozpakoch z toho, že trpasličí palmový extrakt, deklarovaný ako hlavný v mlieku, je na poslednom mieste v zložení (.). Aj keď by mal byť tento postoj teoreticky v popredí. Na základe rozdelenia sedadiel v kompozícii sa hlavná dávka podáva ricínovému oleju.

Aplikácia: ↓ compare} Ampulky Rinfoltil espresso pre ženy

Ako môžete vidieť, krém sa odporúča aplikovať trikrát týždenne po dobu najmenej 3-4 mesiacov v rade.

Na začiatku som ho používal každý deň na princípe „častejšie znamená rýchlejšie a lepšie“. Aplikuje sa na problémovú oblasť - oblasť koruny. Po nanesení na kožu je chlad a brnenie. Zdá sa, že paprikový mentol. S týmto použitím balenia som mal dosť na jeden mesiac s chvostom.

Po troch mesiacoch, bez toho, aby som videl „wow-result“, som začal používať produkt až po umytí vlasov. A toto je každý druhý deň. To znamená, že pracoval, keď tri, a keď štyrikrát týždenne. V tomto scenári balenie zmizlo za dva mesiace s chvostom.

Celková doba používania je 6,5 mesiaca.

Ako odporučil výrobca, použil som ampulky spárované s espressom Rinfoltil so zosilneným vzorcom.

Ampulky Rinfoltil espresso pre ženy

Po vyššie uvedenej dobe používania môžete špekulovať o výhodách a nevýhodách produktu.

♥ Primerane rozumná cena. V porovnaní s tým istým Vichy (hoci účinná látka je tam iná). Ale nikdy nepoznáte naozaj drahé značky.

Length Dĺžka vlasov rastie rýchlo. Pre mnohých je to plus. Pre mňa, skôr mínus, pretože Mojím cieľom nie je rásť dĺžka, ale nové vlasy. Ale v mojom kaderníctve-účes musí byť viac

Nezmeral som, koľko centimetrov rastie za mesiac, ale s istotou poviem, že rastú rýchlejšie ako predtým.

♥ Aktivuje nový rast vlasov. Áno, nové vlasy naozaj rastú. To je zrejmé najmä na umytej a vysušenej hlave. Získava sa druh púpavy.

Proti vypadávaniu vlasov

Na fotografii nižšie môžete vidieť krátke vlasy. Po pôrode, všetko padlo tam, a po luku, a potom mlieko začalo rásť.

Prípravok na vypadávanie vlasov

♣ Špecifický zápach. Ako som písal vyššie, nemám ho naozaj rád. Ale toto je tá najmenšia chyba, ktorá sa dostane na dno a nemá vplyv na hodnotenie. Ako sa hovorí, ak to len pomohlo.

♣ Bahenné vlasy. Na túto tému, nejednoznačné recenzie. Môj názor: vlasy nie sú špinavé pre tých, ktorí majú dosť hrubé a tenké. Moje tri tenké chĺpky bez objemu, keď sa aplikujú, zreteľne sploštia a začnú vyzerať zatuchnuté v koreňoch, aj keď sú len vyplavené.

♣ Nové chlpy samozrejme rastú, ale sú ešte tenšie ako moje predchádzajúce a časom nezhustnú.

♣ Napriek zdanlivo rastúcemu počtu nových vlasov sú nejako slabé. Často si všimnite krátke vlasy na hrebeni, ktorý je ešte príliš skoro na vypadnutie. To znamená, že nemajú čas prejsť celým životným cyklom. Preto je posilnenie vlasov pre mňa na pochybách.

Moje dojmy z mlieka po šiestich mesiacoch používania.

Produkt ma rozporuplný.

Na jednej strane moje vlasy teraz spadajú do normálneho množstva. To znamená, že krém podporuje účinok, ktorý som dosiahol cibuľové masky. Nové vlasy rastú, ukazuje to.

Na druhej strane, vlasy rastú ešte tenšie a slabšie ako moje predchádzajúce. Môžu vypadnúť bez dosiahnutia dĺžky a niekoľkých centimetrov, t.j. sú slabé.

A ako celok, všimol som si vo vlasovej línii na čele, že pokračujú pomaly, ale isto nariedujú.

Celkový obraz môjho problému sa nezmenil. Tu sú fotografie, ktoré sme urobili pred pár dňami. Nevidím veľký rozdiel.

Prípravok na vypadávanie vlasov

Prípravok na vypadávanie vlasov

Pre prehľadnosť je tu fotografia pred / po nasledujúcom:

Nájdite 10 rozdielov

No, drahý, chcel si so svojím nediagnostikovaným problémom povedať. A chcel som to:

Dávkovanie kofeínu v nových ampulkách je schopné vrátiť sa k aktívnemu rastu, dokonca aj vlasom naprogramovaným prírodným spôsobom.

bude účinná, aj keď strata vlasov nie je spojená s androgénnou alopéciou.

Aby som to zhrnul, odporučím fľaštičky Rinfoltil, hoci im nechcem dať viac ako tri hviezdičky.

Vzhľadom k tomu, príčiny vypadávanie vlasov je veľa, potom možno pre vás to bude spása.

Pre tých, ktorí potrebujú rýchlo rast vlasov po neúspešnom strihaní vlasov alebo iných pokusoch, je táto pleťová voda dobrou voľbou.

Keď som skončil s týmito ampulkami, prestal som ich kupovať. A po dvoch alebo troch týždňoch po tom sa vlasy "dostali". Dospel som k záveru, že mlieko má účinok zrušenia. Inými slovami: pomáha pri používaní. Musel som si kúpiť iný nástroj od toho istého výrobcu, aby som sa nestal úplne plešatý.

Ďakujem vám za pozornosť!

Trochu viac o plešatej téme:

Lotion Rinfoltil Sileks.

Vitamíny Aleran sľubujú hustú hlavu vlasov.

Šampón Rinfoltil espresso vylepšené zloženie.

Rinfoltil

Ekaterina Ruchkina 02.12.2011

Popis a pokyny pre liek Rinfoltil

Rinfoltil je rad produktov, ktoré bojujú proti vypadávaniu vlasov. Všetky lieky v tejto sérii (to nie sú drogy, ale potravinové doplnky) majú podobný mechanizmus účinku. Je založený na znižovaní účinkov prírodných faktorov plešatosti - nepriaznivých účinkov hormónu testosterónu, alebo skôr jeho derivácie. Ako súčasť Rinfoltila obsahuje látku izolovanú z plodov trpasličej dlane, ktorá nielenže obmedzuje účinok tohto hormónu na vlasové folikuly, ale tiež zvyšuje odolnosť samotného vlasu voči intoxikácii testosterónom. Okrem toho existujú rôzne bylinné zložky, ktoré zlepšujú výživu vlasov, antioxidanty, stimulátory rastu, hojenie a tak ďalej. Rinfoltil formule obsahuje extrakty rastlín, ako je ginkgo biloba, ženšen, žerucha, mäta, kamélie, rovnako ako kofeín.

Rinfoltil sa používa na:

  • Alopécia (alopécia) androgénna (spôsobená účinkom hormónov) u mužov a žien;
  • Vypadávanie vlasov spôsobené stresom, tehotenstvom, laktáciou, nepriaznivými environmentálnymi podmienkami atď.

Uvoľňovacie vody, šampóny, ampulky a tablety Rinfoltil. Výučba lieku uvádza, že kombinované užívanie viacerých typov liekov dáva výraznejšie výsledky ako použitie len jedného z nich. Liečba by mala trvať aspoň tri až štyri mesiace. Odporúča sa však opakovať takéto kurzy aj po obnovení zdravia vašich vlasov. Koniec koncov, príčiny plešatosti nie sú odstránené a potlačené činom Rinfoltila. Je tiež dôležité správne používať receptúry špeciálne vyvinuté pre mužov a ženy. Koniec koncov, príčiny oslabenia a vypadávanie vlasov u zástupcov rôznych pohlaví - líšia sa intenzitou.

Rinfoltil je kontraindikovaný v: t

  • Choroby pokožky hlavy.

Nežiaduce účinky Rinfoltila

Ak máte príznaky alergickej reakcie - svrbenie, vyrážka, nie je potrebné pokračovať v liečbe liekom Rinfoltil.

Recenzie Rinfoltila

Ak sa rozhodnete pozrieť sa na recenzie na Rinfoltila, budete musieť vyzdvihnúť veľa príspevkov, väčšina z nich je len reklama. Takýto "rozkoš" s odkazmi na stránky produktu by nemal mať napríklad mimoriadny význam:

- Používam tento šampón po celú dobu. Tiež milujem mlieko a ampulky. Vlasy sa v priebehu jedného mesiaca dobre upravili, silné, lesklé. Prečítajte si viac o Rinfoltila tu...

Existujú však „živé“ dojmy z týchto fondov. Takto opísal jeden mladý muž svoje pocity bez slova:

- Tento šampón vyzerá ako kefír. Možno sa len pokazil. Vyhodil som ho von. Ampulky obsahujú niečo lepkavé a zasahujú do trenia iných prostriedkov z plešatosti. A dve plechovky mlieka sú teraz v skrini. Ach, prial by som si, aby som tieto peniaze opil!

Najrealistickejšie recenzie sú o tejto trichologickej sérii na jednom z dámskych fór. Účastníci sa tu domnievajú, že Rinfoltil je skôr prostriedkom prevencie, pretože jeho účinok je pomerne slabý. Inými slovami, v prípade ťažkej plešatosti stojí za to konzultovať trichológa a podstúpiť intenzívnejšiu liečbu, vrátane špeciálnych procedúr.

Rinfoltil

Popis:

Rinfoltil je kozmetický produkt, biologicky aktívna prísada, ktorá nie je liečivom. Používa sa na plešatosť. Mechanizmus účinku lieku je spojený s potlačením účinku mužských hormónov na vlasový folikul. Okrem toho zložky Rinfoltila stimulujú rast vlasov, zlepšujú metabolizmus pokožky hlavy, zvyšujú miestny krvný obeh. Pri dlhodobom používaní sa vlasy stanú pôvodnou hrúbkou a zhrubnú.

indikácie:

Schéma príjmu:

Kontraindikácie:

Vedľajšie účinky:

zloženie:

Formy vydania:

Oblasti využitia:

recenzia:

Nezmysel je všetko, nie marketing, ale marketingový trik, kúpil som si tento šampón, len aby som uzdravil vlasy, v dôsledku čoho začali katastrofálne stúpať, keď som sa zastavil, vypadávanie vlasov sa tiež zastavilo.

Vynikajúci nástroj za prijateľnú cenu. Dobre pomáha zastaviť hojné straty a vracia silu a lesk vlasov. Ľahko sa používa, šampón mi vlasy a potom aplikovať krém, ktorý nemusí byť zmyť. Kurz aplikujem 3-4 mesiace 1 krát ročne.

Chcem napísať recenziu na Sinex radu Rinfoltil krém. Alopecia začala po kurze antibiotík, strešné plsti neboli správne vyzdvihnuté, strešné plsti boli veľmi silné. Ale faktom je fakt. Som samozrejme muž, ale v mladom veku nechcem ísť plešato. Moja sestra mi kúpila šampón a krém Rinfoltil Sileks pre mužov. Nepretržite sa používa 8 mesiacov. Veľký efekt - vypadávanie vlasov sa zastavilo, nové vlasy rastú na mieste „plešatých miest“.

TAK TAKÉ POZITÍVNE ZOBRAZENIE V dnešnej dobe začínam používať sériu rhinfoltilu, ktorý povedal, že ak sú vlasy príliš citlivé na iné, dokonca aj lokálne, antiandrogény majú veľký význam.

Ahoj, Elena!
V tomto prípade nemusí užívanie jedného výživového doplnku stačiť. Vymenovanie môže urobiť lekára. Ak nie je trichológ, odporúča sa, aby ste sa poradili s dermatológom.

V meste nie je žiadny trichológ. Problémy s pečeňou spôsobené hormónom. Drogy zrejme preto, že vlasy vypadne veľmi veľa. Povedz mi, či tieto lieky pomôžu?

Každý píše o pozitívnom vplyve. A dôkazy, fotografie, videá, metódy, doplnkové príslušenstvo atď. A to dáva dojem "vtyuhivateli" reklamnú kampaň z tohto lieku. Ak to prejde, potom môžete pokračovať v rozprávaní o tomto lieku. Čoskoro aplikujem mesiac.

Môj brat má detský problém s rastom vlasov. No, ako hovorí príslovie: „malý človek - malé problémy, veľký človek - veľký“, vyrastal a problém začal ešte viac narastať. Áno, a dievčatá sa hanbiť stretnúť sa nejako. Skúšal som veľa vecí. Snažil sa zotaviť veľmi dlho - nič mu nepomohlo. Naozaj "spustil ruky." A potom mu nejaký starý známy povedal o Rinfoltil Espresso. Brat si myslel, že sa nezhorší a kúpil. Ukázalo sa, že existuje celý rad nástrojov. Môže sa tiež použiť na profylaxiu. Myslím, že každý je veľmi vhodný. Stručne povedané, nedávno som videl svojho brata - nemohol som uveriť svojim očiam: úplne si vyrastal vlasy. Zdravý, lesklý, silný.

Vlasy sú vizitkou ženy. Z toho, čo máte účes závisí od úspechu v rôznych záležitostiach. Preto vždy sledujem svoje vlasy. Môj kaderník mi poradil používať šampón Rinfoltil Espresso. Robím to. Vlasy vyzerajú skvele. Sú zdravé, silné a silné. Veľký šampón.

A ja som čítal veľa pozitívnych recenzií a rozhodol sa kúpiť Rinfoltil krém a šampón pre seba, a bol som rád. Najdôležitejšou vecou pre mňa je kompozícia, je to úplne prirodzené, trpasličí palmové plody (ktoré majú anti-androgénne vlastnosti), mnoho rôznych bylín a kremík. Používa sa dva mesiace, ale výsledok už vidím. Pokračujem v liečbe až štyri mesiace.

Šampón Rinfoltil Espresso ma zachránil pred vypadávaním vlasov. V krátkom čase sa s týmto problémom vyrovnal. Nečakal som ani taký efekt. Moje vlasy sa vytrhli, a teraz sa pád zastavil a moje vlasy vyzerajú veľmi dobre.